Företagarfrukost med Freija 28/9 2010 kl 07:30

Tillsammans med Norrtälje kommuns kommunalråd Kjell Jansson och näringslivschef Dan Löfgren så bjuder Freija in till företagarfrukost på Mariagården, Kyrkogatan 4 i Norrtälje, tisdagen den 28 september kl 07:30 – 09:00.

Några Freijor har lovat prata lite om sin verksamhet och ställa några frågor till kommunen dvs ha en dialog med dem och oss andra.

  • Kicki Deak Jansson, KIKIDE, Norrtälje – Frisörsalong. Etablerade sig i Norrtälje 2008 och har flera anställda.
  • Annette Hägerfelth, Annette Hägerfelth Consulting AB, Norrtälje – Konsult inom medicinsk teknik, IT och arbetsflöden i hälso- och sjukvård.
  • Annika Pihl Myrbo, AB Rent Av Annika´s Städ, Bergshamra – Städfirma som åtar sig uppdrag som städning av nybyggnationer, kontorsstädning, storstädningar, flyttstädningar, hemstädningar mm
  • Laila Korpi, Sättra Stålmekaniska, Hallstavik – Tunnplåtsbearbetning med verkstad i Hallstaviks industriområde.

Eva Wilen Olsson, Fastigenta AB, Norrtälje, som har varit medlem och aktiv i Freija länge har lovat att ge oss lite historik och vår förra (Lena Norrman, Jile Konsult) och nuvarande ordförande (Eva Lindén, Väddö Consulting)  kommer att säga lite om Freijas nuvarande och kommande verksamhet.

Vi ser gärna att många fler kommer så vi verkligen visar upp Roslagens (och Freijas) företagares mångfald och samtidigt kan DU ta tillfället i akt att berätta om de frågor som är viktiga för just DITT företag. Plus att vi som vanligt naturligtvis räknar med att ha trevligt och nätverka. Medverkan är gratis.

Ingen föranmälan krävs för att komma på företagsfrukosten, alla kommunens företagare är välkomna men vi ser gärna att du anmäler dig så att vi vet hur mycket frukost vi ska ordna (och om det är någon som kräver specialkost) här via Freijas hemsida.

Varukorg
Rulla till toppen