Föreläsningen med Chris Sundqvist 5 mars 2015

Det var en inspirerande kväll med föreläsning av Chris Sundqvist där ca 140 personer hade bokat plats. Kvällen genomfördes i samarbete med Norrtälje kommun och Ulrika Falk startade med information om deras arbete och bjöd in till frågor. Sedan presenterade vår Catharina kvällens föreläsare Chris och hälsade henne välkommen med en varm applåd. Det var många tänkvärda tips vi fick under kvällen!

I pausen såldes Chris sina böcker och där många pratade vidare om vilken typ är jag? Vilka styrkor har jag och vad motarbetar mina styrkor? Väldigt nyttigt för alla att bli medvetna om hur jag upplevs av min omgivning och hur jag upplever min omgivning. Vad kan vi göra åt våra olikheter så vi kan fungera bra tillsammans.

Gymnastikkompaniet fixade garderoben och en fantastisk fikaförsäljning i pausen.

Se foton på Flickr

Varukorg
Rulla till toppen