Erbjudande till Freijorna

Hej!

Vi förstår att restriktionerna och rekommendationerna negativt påverkar affärerna för er lokala företagare. Vi är fyra barndomsvänner som driver ett social media-nätverk kallat ”Allt om Norrtälje”. Det nätverket består av Facebook-grupperna ”Köp och sälj i Norrtälje kommun”, ”Köp och sälj, inget gnäll. Norrtälje” samt kommunens största digitala mötesplats ”Norrtälje – vad händer på byn?”. Totalt har vi 60 000 medlemmar i våra grupper. Norrtälje är vår hembygd och vi är otroligt måna om att de affärer vi växt upp med också finns efter pandemin är borta.

Vi vill härmed erbjuda ditt företag chansen att helt utan kostnad marknadsföra er i samtliga av våra grupper. Det vi erbjuder är:

• I gruppen ”Norrtälje – Vad händer på byn?” att komma med ett erbjudande i videoformat.
• Videon bör vara runt 30 sekunder.
• Till inlägget bifogas en transkribering av själva erbjudandet, länk till er hemsida/webbshop samt kontaktuppgifter.
• Inlägget postas i gruppen av sidan ”Allt om Norrtälje” och vi gör det till ett ”meddelande” vilket innebär att alla våra 19 000 medlemmar någon gång kommer scrolla förbi inlägget.
• Vi kommer också ”fästa det överst”, vilket innebär att ert inlägg kommer vara högst upp i gruppen under en begränsad tidsperiod.
• Samtidigt i våra två köp- och säljgrupper postar sidan ”Allt om Norrtälje” en statisk annons om det erbjudande ni har. Även där kommer de fästas överst som ett meddelande.
• Till annonsen bifogas en transkribering av erbjudandet, länk till er hemsida/webbshop samt kontaktuppgifter.

Detta innebär att ni har chansen att nå till en stor del av er målgrupp helt utan kostnad. Det enda ni behöver göra är att spela in ett videoklipp med själva erbjudandet. Vi sköter resten! Erbjudandet gäller januari månad ut.

Är du intresserad? Kontakta Jonas Flemström på jonas@alltomnorrtalje.se eller 073 076 52 70 (efter 17.00) så berättar han mer specifikt hur du ska gå tillväga!

Varukorg
Rulla till toppen