Medlemsmöte tisdagen 22 april tillsammans med Företagarna

Hur kan företagsklimatet bli bättre i Norrtälje kommun?

Det är roligt att en kommun som vår ändå har lyckats skapa framgångar som Edblads, Norrtelje Brenneri och Lundahl Transformers. Vilka är dessa människor som ligger bakom framgångarna och arbetstillfällena? Det är inga byråkrater vi pratar om. Snarare är det människor som haft en dröm, och som lyckats förverkliga den. Så i och med att vi varken har olja, naturgas eller någon solturism att förlita oss på, så kommer vi att kämpa för något som är guld värt: Svergies bästa företagarklimat.

Välkommen till debatt om hur politiken kan förbättra Norrtäljes näringsliv.

Tisdagen den 22 april kl 18:30 arrangerar Företagarna Roslagen i samarbete med Freija en debatt om vår lokala näringslivspolitik. Vi har bjudit in samtliga partiers företrädare till debatten och välkomnar dig som företagare eller företagsam att komma för att lyssna och ställa frågor.

Program

kl 18.30-19.00 Mingel och macka. (Passa på att mingla med kollegor och lär känna Norrtäljes företagarföreningar – alla är inbjudna.)

kl 19.00-20.00 Politisk debatt (Moderator Helena Fond från Företagarna ställer frågor och lyfter viktiga ämnen inför valet.)

Debattdeltagare: Kjell Jansson (m), Berit Jansson (c), Ulrika Falk (s), Hans Anderson (fp), Mats Wedberg (mp), Ulla-Britt Pettersson (kd)

Plats: A-Salen, Roslagens Sparbank, Danskes gränd 2, Norrtälje

Mötet är kostnadsfritt och först till kvarn gäller. Anmälan på www.foretagarna.se/roslagen

Varmt Välkomna!

Inbjudan som pdf: pdfinbjudan_debatt_20140327.pdf

Varukorg
Rulla till toppen