Marknadsföring

EvaSan Content Creator

Skapar innehåll och content till hemsidor, artiklar, produkttexter, nyhetsbrev, sociala medier.  Arbetar med  rådgivning av hemsidors struktur och
 SEO-optimering genom unik och engagerande text. Hjälper till att bygga och stärka varumärken, marknadsföra produkter och tjänster, utarbeta affärsstrategier,
organisera event, workshops samt föreläsningar. Arbetar affärsstrategiskt kopplat till Agenda 2030 och de Globala målen, hållbarhetsredovisningar, föreläsningar och workshops inom ämnet.

Bransch(er): Marknadsföring

EvaSan Content Creator

Riala Kyrkväg 20
Riala, 761 13 

Website

0738448556

Freija:

Eva Sandqvist

EvaSan Content Creator Läs mer »

Kalka Form & Kommunikation AB

Med stort personligt engagemang hjälper Kalka företag att ta fram, utveckla och stärka sitt varumärke och på så sätt öka företagets trovärdighet – detta genom tilltalande grafisk form och copy, med kreativitet och lång erfarenhet som verktyg.

Exempel: logotype, grafisk profil, folder, broschyr, magasin, annons, förpackning, illustration, bildbehandling och sociala medier.

  • Instagram
  • Linkedin
  • Website

Bransch(er): DesignGrafiska tjänsterMarknadsföringReklambyrå, -tjänster

Kalka Form & Kommunikation AB

Trollsjövägen 8
Norrtälje, 761 97 

Website

070-671 51 31

Freija:

Annelie Sundgren Sjöberg

Kalka Form & Kommunikation AB Läs mer »

Säg Omelätt AB

Jag hjälper företag och organisationer att förpacka och förtydliga sina budskap med hjälp av foto, film och texter. Produktionerna består av livesändningar, poddproduktion, införsäljningsfilmer, produktfoto, med mera. Med en lång erfarenhet inom marknadsföring och kommunikation brinner jag för hantverkets alla faser. Från att ta fram målsättningen och planen innan produktionen till skapande av storyboard, att stå bakom kameran, till den slutliga postproduktionen där den riktiga magin sker. Jag är helt enkelt en produktionsbyrå i miniformat!

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • Website

Bransch(er): Marknadsföring

Säg Omelätt AB

c/o Stina Axelson
Rönnvägen 15
Brottby, 186 70 

Website

070-8881480

Freija:

Stina Axelson

Säg Omelätt AB Läs mer »

Savoie - logo

Savoie

Savoie - logo

Digital marknadsföringsbyrå med inriktning på sociala medier, hjälper de företagare som känner att tiden inte riktigt räcker till. Från strategi, innehållsplanering, fotografering, film till copy och engament.

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin

Bransch(er): Marknadsföring

Savoie

Gransätersgatan 2B
Norrtälje, 76132 

0760219008

Freija:

Emma Röttorp

Savoie Läs mer »

Varukorg
Rulla till toppen