Välkommen!

Freija är ett nätverk av kvinnor som är företagare i Roslagen, se Freijor och Företag. Föreningen Freija bildades 1988. Vi genomför både större och mindre evenemang, där vi bjuder in intressanta föreläsare och Freijor kan presentera sina företag och affärsnätverka med varandra.

Alla tänkbara ämnen får utrymme, från skatter och ekonomi till hälsa och flärd. Freijorna är i olika åldrar, har olika bakgrunder och yrken, det bidrar till att vi är ett spännande nätverk som har trevligt när vi träffas.

» Läs mer om Freija

Nominera årets Freija 2022

Nytt år betyder planering inför årsmötet i mars och styrelsen har nu kommit till frågan om årets Freija 2022. Årets Freija är en hedersutmärkelse, som varje år tilldelas någon välförtjänt medlem. Till utmärkelsen hör en Freija-nål i förgyllt silver med en rubin i naveln, specialgjord endast för årets Freija av Karin Carlander. Brukligt är att dela ut utmärkelsen på årsmötet och nu frågar styrelsen er medlemmar efter nomineringar. Maila din nominering till info@freija.se eller till ordforande@freija.se.

Behöver du kika i medlemsregistret för att se vilken av alla Freijor som du vill nominera så gå till sidan Freijor. Vill du kolla in vilka som tidigare fått priset så se sidan Årets Freija (i menyn under Om Freija).

Dags att betala medlemsavgiften

Nytt år betyder också att det är dags att betala medlemsavgiften för 2022. Länk till din medlemsfaktura har mailats ut från vårt system, men har din fastnat i skräpposten eller försvunnit ut i cyberspace på något annat sätt så hör av dig till medlemsadmin@freija.se eller kassoren@freija.se så genererar vi en ny till dig.

Du kan också betala in avgiften som är 300 kr/år (Freijalöv 150 kr/år) direkt till Freijas Freijas bg-konto 558-7282, eller via Swish till Freijas Swishnr 123-389 38 80 – glöm bara inte att skriva ditt namn och att det gäller medlemsavgiften för 2022.

Vill du inte längre vara med i Freija – maila oss om det så vi kan ta bort dig ut medlemsregistret och sluta skicka påminnelser. Och som vanligt vill du uppdatera dina uppgifter, ändra din status från Freija till Freijalöv etc – maila medlemsadmin@freija.se så fixar vi det.

Veckans Frejor

Freija är ett nätverk av kvinnor som är företagare i Roslagen med ett spektrum av medlemmar i alla åldrar och i olika yrkeskategorier med skiftande bakgrund. Varje vecka kan du lära känna tre stycken slumpvis utvalda, av samtliga Freijor, på hemsidan och i våra medlemsbrev, se arkivet. Här är veckans Freijor för vecka 4, 2022.

Se alla Freijor

Anmälan/Betalning

Alla våra anmälningar är bindande, det betyder att får du förhinder måste du anmäla det i god tid innan mötet för att inte behöva betala anmälningsavgiften. Det är för att den som arrangerar mötet ska få rimlig förvarning om hur många som kommer. Betala kan du göra antingen till Freijas bg-konto 558-7282, eller via Swish till Freijas Swishnr 123-389 38 80.

Scroll to Top