Roslagen söndag 26 september 2021
  

Hej reader

Här kommer lite nyheter och annat smått och gott från Freija. Hoppas vi ses på en medlemsaktivitet snart! Läs mer på www.freija.se.

Freijas 30-årsjubileum startar fredagen den 7 september. Bussen som Freija fixar avgår från Norrtälje busstation kl 15:00 och om du vill bli upplockad längs vägen så ange det i anmälan.

Eftersom möjlighet att sova över finns (du bokar rummet via Freija men betalar direkt på plats) så behöver du ange om du ska åka med bussen tillbaka till Norrtälje på fredagskvällen. Enkelrum kostar 1300 kronor och del i dubbelrum 900 kronor.

Det är bra om du anmäler intresse av samåkning/erbjuder plats i bil.

När vi kommer fram med bussen så väntar en liten aktivitet för den som vill (ange i anmälan om du deltar), med start kl 16.15 på hotellet. Skor som går att gå i behövs! 

På kvällen blir det en god middag i trevligt sällskap med lite lustifikationer, följd av hemresa med buss (till Norrtälje) eller bil för den som inte väljer att sova över på hotellet.

Vi har tillgång till hotellets spa på lördag förmiddag. Boka gärna behandlingar i förväg direkt hos hotellet: https://www.hotellhavsbaden.se/spa.

Pris: 350 kronor per person (+ eventuellt rumspris för dem som vill övernatta - betalas direkt på hotellet. Freija sköter bokningen.)

Bindande anmälan senast den 15 augusti om du vill sova över, annars senast den 31 augusti. 

Läs mer om det nyrenoverade (öppnade den 16 juli 2018) hotell Havsbaden »

Välkommen!

Anmäl dig

På allmän begäran gör vi ett nytt försök, och hoppas att fler har möjlighet att komma!

Vi samlas kl 11.00 vid Länna gamla prästgård, där det går bra att parkera. Lena Bäckman, som äger gården, tar oss med längs byrundan, drygt 3,5 km, och berättar om sevärdheter i trakten utifrån den gamla bykartan från 1639. Vi får bland annat se kyrkan, fattigstugan och Ferlins skrivarstuga (som dock inte ärj från 1639).

Sedan samlas vi i prästgården och får ta del av dess historia via Lena, som även bjuder på fika. Vi är färdiga strax efter kl 13.00.

Den som vill kan sedan på egen hand ta vägen förbi Linneladan för lite shopping på vägen hem!

Pris 125 kronor. Anmäl dig senast den 24 september!

Anmäl dig

---

Nyaste Freijaföretagen:

Lagar båtkapell, kapellrutor & blixtlås mm...

Anmäl dig

---

Bolaget säljer tjänster inom företagsekonomisk redovisning och bokslut samt bedriver försäljning av idé, design och sömnad av konfektion.

Anmäl dig

---

Massage, Laser, MediYoga. Försäljning av hälsoprodukter.

Anmäl dig

---

Roslagsliv är en månadstidning som delas ut samtliga hushåll i kommunen.

Anmäl dig

---