Roslagen söndag 26 september 2021
  

Hej reader

 

Välkommen till ett gott, nytt Freija-år!

 

2018 fyller Freija hela 30 år, och det ska vi förstås fira! Styrelsen håller som bäst på att fundera och planera inför detta evenemang (även om det naturligtvis blir kommande styrelse som ska genomföra det). Blir det en större fest på försommaren eller en baluns till hösten? Vi får se!

Men vi har ju annat att tänka på också. Vi rivstartar året med någonting

Gott: Medlemsmötet hos Karin Beronius på Tårtstugan den 24 januari, där vi får prova på cupcake-dekoration och tillverka våra egna små sockerblommor. Efter pysslet bjuds det på matiga mackor samt läckra godsaker från Tårtstugan. Man kan även kika runt i den nya lilla butiken och handla med 10% rabatt under kvällen! Det finns platser kvar, så anmäl dig!

Därefter är det dags för någonting

Nytt: Den 22 februari får du allt du behöver för att möta våren! En skarp betraktelse i fyra akter med fokus på såväl insikter som utseende, men inte bara för syns skull … låter det oklart? Vänta, så får du se!

Och så förstås

År: som i årsmöte. Boka in den 22 mars redan nu!  

God fortsättning önskar styrelsen!

---
---

Nu har det blivit dags att betala 2018 års medlemsavgift. Årsavgiften som skall vara betald senast 31 januari betalas per kalenderår och är 300 kr (Freijalöv 150 kr).

Vi har skickat ut ett fakturamail med länk till den fullständiga fakturan som också går att skriva ut.

Kom ihåg att ange namn och att det gäller medlemsavgift på inbetalningen!

Betala kan du göra antingen till Freijas bg-konto 558-7282,
eller via Swish till Freijas Swishnr 123-389 38 80.

Du hittar dina företagsuppgifter på vår hemsida under Freijaföretag, och på sidan Freijorna. Kontrollera dina uppgifter regelbundet och tveka inte att mejla till medlemsadmin@freija.se om det är något du vill ha ändrat eller har frågor.

Tack för ditt medlemskap!
Freija – Roslagens företagarkvinnor

Vill du inte vara med längre – meddela oss genom ett mail till medlemsadmin@freija.se

 

---