Roslagen söndag 26 september 2021
  

Steg 1: Hej Freija

Här kommer lite nyheter och annat smått och gott från Freija. Hoppas vi ses på en medlemsaktivitet snart! Läs mer på www.freija.se.

---
Planerad utsikt från Soltornet

Är du nyfiken på hur det nya tornet i hamnen ser ut från insidan? Måndagen 20 maj kl 18:00 har du chansen att följa med Freija på en specialvisning av Soltornet då vi får information om bygget och en visning av huset inklusive den hänförande utsikten från översta våningen.

Vi samlas kl 18.00 vid Norrtälje Torn/Index visningslägenhet på flotten bakom s/s Norrtälje. Eftersom vi ska besöka en byggarbetsplats kommer vi att utrustas med skyddshjälmar och västar. Tänk på att ta på dig oömma, stadiga skor.

Efter visningen, som kommer ta drygt en timme, finns möjlighet för den som vill att fortsätta kvällen på någon trevlig restaurang i stan. Skriv gärna i anmälan om du kommer med ut och äter/dricker eller inte så vi vet hur många som fortsätter kvällen.

Antalet platser är begränsat till max 20 personer så först till kvarn gäller. Sista anmälningsdag: 16 maj.

Visningen kostar gratis och efterföljande del på lokal i Norrtälje betalar du själv på plats för vad du äter/dricker. Som vanligt är anmälningen bindande, vilket betyder att får du förhinder måste du avanmäla dig i god tid, detta för att vi ska få rimlig förvarning om hur många som kommer och eftersom antalet platser är begränsat så kan det ju också vara att någon annan Freija inte kan komma för att du ej avanmält dig om du ej kommer.

Läs mer och anmäl dig

---

2019 års avslutande medlemsmöte inför sommaruppehållet blir tisdagen 18 juni.

Mer info kommer. Boka datumet!

Läs mer och anmäl dig

Norrtälje Trädgårdsförening anordnar trädgårdsloppis lördagen 18/5; kl 11-14 på Färsna Gård.
Växter, sticklingar, betongarbeten, växtstöd i armeringsjärn mm kommer att finnas till försäljning av medlemmarna.

Färsna 4H ordnar ponnyridning kl 10-11, samt även kl 13-14 - om deltagare och intresserade finns på plats då.
Café Tupplidret är tyvärr stängt för renovering, men trädgårdsföreningen ordnar med kaffe och bulle för en liten peng. Även te och glutenfritt kommer att finnas.

Varmt välkomna att fynda!

Hälsar Freijan
Jessika Patek, Irisro Trädgård AB
https://irisro.se/aktuellt/
https://www.facebook.com/events/801399556880904/

Läs mer och anmäl dig

---