Roslagen söndag 26 september 2021
  

Steg 1: Hej reader

Här kommer lite nyheter och annat smått och gott från Freija. Hoppas vi ses på en medlemsaktivitet snart! Läs mer på www.freija.se.

Freija har en idé om att ge ut en 12-sidig Freija-bilaga i tidningen Mitt Roslagen. I den kommer det stå om vår förening, hur man blir medlem och vad vi gör. Men framförallt kommer bilagan vara en möjlighet för Freija-företagen att synas och skapa nya kundkontakter. Utgivning av bilagan är planerad till onsdagen den 15 maj. Eftersom det är kort om tid, kommer de Freijor som vill annonsera behöva boka en annonsplats senast 7 april, med sista inlämning av annonsunderlag 3 maj.

Det finns två möjligheter att synas.

1.     En 16/dels annons (ungefär visitkortsstorlek) 1 000 kr

2.     Ett reportage med redaktionell text 3 000 kr. De som bokar reportage, behöver inte skriva texten själv. OBS! Det finns endast plats för tio reportage, så om fler än tio  bokar ett reportage, kommer annonsgruppen och styrelsen göra ett urval, utifrån att visa på Freijornas bredd, både geografiskt och branschmässigt.

BOKA DIN ANNONS

• Maila om du vill synas med annons eller reportage till info@freija, så snart som möjligt, men senast den 7 april.

• Ditt val bekräftas senast den 10 april, via mail.

• En faktura skickas ut från Freija, med sista betalningsdag 30 april.

OBS! Om det är för få Freijor som bokat reportage/annons, avblåser vi idén om att ge ut en bilaga och då skickas såklart ingen faktura ut.

 Ev. frågor besvaras av Freijas annonsgrupp, via Margaretha Lindbäck, 070-6216004

---
Anneko Design

Välkommen till Anneko Designs ateljé på lite mingel tisdagen 9 april kl 18:30! 

Anneli Asplund är konstnär och designer och Annekos själ och hjärta. Med bas i Norrtälje skapar hon färgglada motiv med inspiration från resor, Skandinavisk natur och svenska traditioner. I produktfloran hittar du kort, disktrasor, kökshanddukar, brickor m.m. alla med samma luftiga svenska formspråk.

Kom och mingla på Annekos lager/kontor/ateljé om du tycker det verkar spännande!

Anneli bjuder på lite charkuterier och ost! Vin finns att köpa till självkostnadspris.

Anmäl er direkt till Anneliinfo@anneko.se senast söndagen den 7 april.

Hjärtligt välkomna!

---

Dansworkout Jallabina på Qvinns

Freijorna på Qvinns bjuder in alla Freijor som är intresserade till sitt event på lördag (6 april) mellan kl.13-16. Tillsammans med grundarna bakom dansworkoutpasset Jallabina förvandlar de sina lokaler på Stockholmsvägen 25 i Norrtälje till en glittrande fest!

De erbjuder alla Freijor som är intresserade på halva priset
(ord.pris 175 kr, gratis för medlemmar på Qvinns).

För mer info kan man gå in på detta event på Facebook: https://www.facebook.com/events/2318461858424038/

---

Torsdagen den 9 maj så bjuder Freijan Maria Jansson på Nedergården Gammalt & Nytt i Rånäs in oss till sitt mysiga café och butik. Mer info kommer, men reservera datumet.