Roslagen söndag 26 september 2021

Hej reader

Det kom ett erbjudande till alla Freijor som vi tyckte borde ut till alla medlemmar och så såg vi att vi glömt några saker i förra medlemsbrevet så här kommer ett till fast det inte var så länge sedan förra...

PS. Glöm inte att kolla in vår Facebook-grupp där medlemmar delar med sig av sina erbjudanden. DS. 

Med vänliga hälsningar, styrelsen

Freija, Roslagens företagarkvinnor
www.freija.se

Popup fashion & food i Roslagsbro 20/4

Två Freijor - Tårtstugans Karin Beronius tillsammans med Linneas Ladas Elin Pettersson erbjuder medlemmar i Freija en ”goodie-bag” i samband med sitt event vid köp av biljett.

Välkommen till Linneas Ladas tjejevent i det omtalade växthuset i Roslagsbro.

En dagsupplevelse i våren tecken med inspiration "cupcakes" där du som gäst får uppleva känslan av ett afternoonteaparty i en annorlunda miljö. Tårtstugan står för underbara bakverk att njuta av. Eventet erbjuder avsmakningsmeny på bakverk, kafferelease, modevisning och happenings. Du får chansen att få en inblick i Linneas värld där hon har sökt inspiration utifrån vårens festligheter. Endast swish betalning, butik finns på plats.

Lördag 20/4 2019, kl 10:00.... Kuvertpris 325 kr
Swisha 123 553 44 4 och skriv in din mail i meddelandet. Bokningsbekräftelse kommer att skickas via din mail.

Ingår: Fördrink, macarons vidare sittning med 2 st snittar 1 veg. 1 lax/pepparrot, scones m. lemoncurd och clotted cream samt mini cupcake, cakepops, donuts, dammsugare. Lokalproducerad äppelmust, te, honung och olika kaffesorter serveras.

Kom och ta ett glas vin med andra Freijor efter jobbet tisdag 2 april 2019, kl 18:00 - 23:00 på Vinbaren 6808, Stora Torget 1 i Norrtälje. Ingen anmälan behövs.

Vinbaren öppnar redan kl 16 om du slutar tidigt :-)

Länsförsäkringar erbjuder alla Freijor en sjukvårdsförsäkring enligt följande offert: Freija Sjukvårdsförsäkring med ålderstrappa (002)

Lena jobbar med Företagsförsäkring och Ansvarsförsäkring, Malin jobbar med Tjänstepensioner, inkl. trygghetsförsäkringar och kapitalsparande. Är det frågor kring erbjudandet om Sjukvårdsförsäkring så varmt välkomna !

Malin Langley                                             Lena Enggrön Söderlind
Företagsrådgivare Liv                                 Kundansvarig Företag

Direkt: 08-410 828 49                                Direkt: 0176-28 55 04
Mobil: 0701-42 06 42                                 Mobil: 073-968 35 46
malin.langley2@lansforsakringar.se           lena.enggronSoderlind@lansforsakringar.se

 Anmäl dig

Gå med i vår Facebook-grupp

Du vet väl att Freija har en sluten grupp på Facebook för endast medlemmar?

Freija - medlem i - Roslagens företagarkvinnor

Denna grupp är skapad i syfte att ge Freija medlemmar ett digitalt forum för att nätverka med hjälp av sociala medier. Vi uppmuntrar dialog och vill skapa samarbetsmöjligheter och utveckla vårt företagande samt inspireras av nya vänner med gemensamma intressen.

Du får snabba uppdateringar när något händer i Freija plus att du får ta del av andra Freijors aktualiteter och kan diskutera, fråga, uppmana mm. Endast andra Freijor ser vad som skrivs i denna grupp.

Freija - medlem i - Roslagens Företagarkvinnor
Facebook-grupp · 113 medlemmar
Gå med i grupp
Denna grupp är skapad i syfte att ge Freija medlemmar ett digitalt forum för att nätverka med hjälp av sociala medier. Vi uppmuntrar dialog och vill s...