Julavslutning

Freija Julfest 2015

Efter en stämningsfull stund i kyrkan gick vi fackeltåg till Kröns Trädgård. Helena och Gösta,hade jobbat at hårt för att det blev så lyckat. God hemlagad mat, pyssel och härligt umgänge med Freijorna i en fantastisk miljö.
Tack alla Freijor och värdparet, Gösta och Helena!
God Jul!

Se foton på Flickr

Julfest på Norrtelje Brenneri 17 dec 2014

Vi var 54 tjejer som samlades i Lohärads kyrka för att börja njuta av härlig julstämning tillsammans med prästen Selma Haraldsdottir och skönsjungande Ladybug. Sedan gick vi fackeltåg till Norrtelje Brenneri där Kristina och Richard guidade oss runt och berättade om deras spännande företag.

Brenneriets julbuffé, tilllagad av Grannköket Catering, intog vi i den inglasade hölogen där vi hade en trevlig kväll med gott sällskap. Traditionella vinlotteriet hade vi med både vin och glögg i vinsterna. Däremot julklappslotteriet ersattes av en insamling till cancerforskning. Freijas nya satsning för kommande året. som fick en bra start med 2000 kr redan första kvällen.

God Jul !

Se foton på Flickr

Freija julavslutning 19 december 2012

Stämningsfull stund i kyrkan, fackeltåg genom Norrtälje och trevlig mingelkväll på Norrtelje Resebyrå med buffé från Grannköket.Många tack till Selma, Eva och Kerstin för en fin stund i kyrkan.Tack Sandra, Eva och Sussi för en trevlig julavslutning på Norrtelje Resebyrå. Vi ser fram emot nya utmaningar 2013!

Se foton på Flickr

Scroll to Top