Julhälsningar från ordförande

Julhälsningar med julklapp från styrelsen

Julen står nu för dörren. Vi förväntas arbeta hemifrån, avstå shopping och undvika kontakt och så klart påverkar detta många. Låt oss ändå tänka positivt trots alla problem med Covid-19. VI visar omtanke och empati samt tar hand om varandra. Vi upptäcker att nu är det viktigaste att vi lyssnar på senaste rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och vi tänker hur vi bäst tar hand om vår hälsa!

Vi kan ta del av webbaserade seminarier och träffa sakkunniga via nätet! Denna oroliga tid vänder vi till tid för eftertanke och även att bli mer kreativa. Som nämnts tidigare är det fint att se hur vi Freijor tillsammans kan ge glädje och hopp. Vi kommer ihåg att ringa varandra och vara mer varliga om varandra! Vi håller kontakten! Har du någon idé, vill bolla om något eller bara prata är det bara att höra av sig till oss.

Vi i styrelsen önskar er alla en fin fridfull Jul och hoppas på ett Gott Nytt 2021! Vi vill ge alla er medlemmar en julklapp genom att efterskänka medlemsavgiften för 2021. // Birgitta

Varukorg
Rulla till toppen