Efter regn kommer solsken!

Kära Freijor,
Igår, 19 maj 2015, var det styrelsemöte i Coompanions möteslokaler i Tandläkerhuset vid busshållplatsen. Här har de skapat ett verkligt ”nav – ett HUBB”. Fina välutrustade möteslokaler och även kontor att hyra för olika tidsperioder. Det finns även ett praktiskt klippkort! Gå in och titta på hemsidan: https://roslagen.coompanion.se eller Hantverkaregatan 24.

God miljö ger goda resultat och så ser vi på gårdagen!

OpenSpace-systemet utöste både positiva och negativa känslor och kommentarer; men när vi ser energin och resultaten, bestämde vi oss för, att fortsätta med de goda idéer, som kommit fram. Dessa ska ”testas”, göras kalkyler till, delas upp på ansvariga, planeras etc – så detta kommer givetvis att ta lite tid, så allt händer inte på en gång!!

Det känns skönt, att ha engagerade och aktiva Freijor, som vill vara med och omsätta; hade du inte tid, att vara med i april, kan du alltid hoppa in och berika en arbetsgrupp!!

För det praktiska kommer en styrelsemedlem, som är med i gruppen, att vara kommunikationslänken till resten av styrelsen, så vi alla har samma information. En uppföljning med en OpenSpacekväll, som Margaretha håller i, kommer att vara i höst! Även inspirationskvällen och utbildningen i SocialMedia med Hannele finns i programmet!

Ni ser, det händer mycket i höst och vi kommer snart ut med en kalender, så du kan pricka in dagarna. Det finns alltid plats och tid för en Freija att presentera sitt företag – så hör av dig, om du lust till det. Dessa Freija-kvällar binder ihop vårt nätverk!

Sommar, sommar, sommar!

Ja, man tror det inte, men snart har vi vår Sommarfest 2015. Programmet är i slutfasen, så reservera onsdagen den 3 juni. Det blir en lite annorlunda kväll i en spännande miljö, som Catharina har hittat!!! Save the date!

Program med anmälan kommer inom kort!

Soliga hälsningar från styrelsen

Genom
ewa.kort
Ewa

Varukorg
Rulla till toppen