Roslagen söndag 26 september 2021
  

Hej reader!

Sommaren närmar sig på riktigt, men en liten Freija-aktivitet till ska vi väl hinna med? Som du kanske har förstått blir det ingen sommarfest i år, eftersom vi sparar krafterna till den hejdundrande 30-årsfesten i höst (se nedan)! Men först lite natur och kultur:

Varför göra som alla andra när man kan vandra lite bredvid Roslagsleden i stället?

Vi samlas kl 11.00 vid Länna gamla prästgård, där det går bra att parkera. Lena Bäckman, som äger gården, tar oss med längs byrundan, drygt 3,5 km, och berättar om sevärdheter i trakten utifrån den gamla bykartan från 1639. Vi får bland annat se kyrkan, fattigstugan och Ferlins skrivarstuga (som dock inte ärj från 1639).

Sedan samlas vi i prästgården och får ta del av dess historia via Lena, som även bjuder på fika. Vi är färdiga strax efter kl 13.00.

Den som vill kan sedan på egen hand ta vägen förbi Linneladan för lite shopping på vägen hem!

Pris 125 kronor. Anmäl dig senast den 14 juni!

Anmäl dig

Hotell Havsbaden i Grisslehamn,  På terassen,  maj 2018

Vi börjar redan på fredagen 7 september, men möjlighet till övernattning och fortsättning dagen efter kommer att finnas. Samt samåkning/bussåkning och mycket annat. Mer info kommer...

Boka datumet!

 

Kolla in Hotell Havsbadens Facebooksida

 

 

Anmäl dig

---

Freijatips

Du kan tipsa om din verksamhet antingen i Freijas Facebook-grupp för medlemmar, eller så kan du maila ditt tips till webmaster@freija.se så läggs det ut på Freijas hemsida .

---
---