Roslagen tisdag 21 september 2021
  

Steg 1: Hej Freija

Glädjande nog så är det redan så många som anmält sig till sommarfesten att vi måste ange ett maxantal på 45 st för att Clara ska ha rum för oss och det är nu i skrivande stund endast några platser kvar.

Vi har också bestämt oss för att ha ett sommarlotteri av samma typ som vi brukar ha vid julavslutningarna med julklappar fast denna gång blir det "sommarklappar" istället. Du som vill får alltså gärna skänka priser till detta sommarlotteri. Passa på och marknadsför ditt företag till dina medfreijor.  Läs mer och anmäl dig på www.freija.se.

---

2019 års avslutande medlemsmöte inför sommaruppehållet blir tisdagen 18 juni.

Vi åker till Freijan Clara Häggqvist och hennes Claras hemmakrog som är en unik liten restaurang med ett stort hjärta, i byn Torvalla sydost om Finsta. Där välkomnas gästerna hem till kocken för en genuin smakupplevelse med familjär känsla.

Som vanligt blir det mingel med andra Freijor plus lite smått och gott (vinlotteri etc) som står på programmet. Det blir ett också ett sommarlotteri och alla som vill får gärna skänka en present och passa på att marknadsföra sig.

Kostnad: 300 kr. I det ingår bussen, maten (en sittande buffé med säsongens smaker) samt ett glas måltidsdryck som vin, öl eller alkoholfritt alternativ. Sen kan du förstås köpa till mer dryck själv direkt av Clara. Ange vid anmälan om du har allergier av något slag.

Freija har bokat en buss som kommer att avgå från Norrtälje busstation kl 18:00 och vi vill att du anger om du vill åka med i bussen i din anmälan. Bussen går hemåt vid halv tio till tio-tiden. Du får gärna lägga till om du vill samåka, har plats i din bil etc och så varifrån du åker förstås, så dina medfreijor kan kontakta dig. Anmäl dig senast 11 juni. Max antal 45 st.

Läs mer och anmäl dig

---