Roslagen söndag 26 september 2021
  

Steg 1: Hej Freija

Här kommer lite nyheter och annat smått och gott från Freija. Hoppas vi ses på en medlemsaktivitet snart! Läs mer på www.freija.se.

---

Glädjande nog så var det tillräckligt många Freijor som nappade på förslaget att annonsera i en 12-sidig Freijabilaga till MittRoslagen och den kommer att ges ut den 15 maj som planerat.

Kom på fotografering

Planen är att framsidan på bilagan ska vara ett stort gruppfoto på all de Freijor som har möjlighet att komma på en fotografering söndag 28/4, samling i Norrtälje hamn kl 17.00, med hopp om att det inte är snöstorm eller spöregnar.  Vi hoppas verkligen att alla Freijor som har möjlighet kommer! För att vi ska kunna arrangera bästa fotot och veta hur många som kommer så vill vi gärna att du anmäler dig här på hemsidan.

Ev. frågor besvaras av Freijas annonsgrupp, via Margaretha Lindbäck, 070-6216004

Uppdatera och länka

För att göra det mesta möjliga av det intresse för Freija och våra medlemmar som vi räknar med väcks när Freijabilagan delas ut i Norrtälje kommun så kommer här några tips/önskemål/möjligheter :

Kontrollera din medlemsprofilfreija.se och maila uppdateringar till medlemsadmin@freija.se

Uppdatera din hemsida, sociala medier etc. Använd Freijas logga för att visa att du är medlem och länka till Freijas hemsida freija.se. Loggan kan hämtas hem på sidan freija.se/om-freija/logo/ som du hittar i menyn under Om Freija.

Meddela info@freija.se om du vill ha vår dekal/klistermärke att sätta upp i din butik/lokal för att visa att du är medlem i Freija.

Läs mer och anmäl dig

---
Kakor

Torsdagen den 9 maj så bjuder Freijan Maria Jansson på Nedergården Gammalt & Nytt in oss till sitt mysiga café och butik. Gården ligger ligger vackert beläget med en härlig utsikt över Metsjön längs riksväg 77 mellan Rimbo och Gottröra. Buss 677 stannar vid Mörby vägskäl, alldeles utanför gården, om du vill åka buss. Maria bjuder oss på kaffe och hembakad kaka och alla Freijor får 10% på allt i butikerna.
Anmäl dig här på hemsidan senast: måndagen 6 maj.


Ingen anmälningsavgift
Du betalar inget till Freija utan direkt i caféet för det du köper där. Som vanligt är anmälningen bindande, vilket betyder att får du förhinder måste du avanmäla dig i god tid, detta för att Maria ska få rimlig förvarning om hur många som kommer.
Vill du samåka eller har plats i din bil, skriv det gärna i kommentarsfältet så ser dina medfreijor det och ni kan kontakta varandra.

Läs mer och anmäl dig

---