Kommande Freijaträffar

Kommande Freijaträffar Läs mer »

Välkommen till Freija

Freija är ett nätverk av kvinnor som är företagare i Roslagen, se Freijorna och Freijaföretag. Föreningen Freija bildades 1988. Vi genomför både större och mindre evenemang, där vi bjuder in intressanta föreläsare och Freijor kan presentera sina företag och affärsnätverka med varandra.

Alla tänkbara ämnen får utrymme, från skatter och ekonomi till hälsa och flärd. Freijorna är i olika åldrar, har olika bakgrunder och yrken, det bidrar till att vi är ett spännande nätverk som har trevligt när vi träffas.

Välkommen till Freija Läs mer »

FREIJATRÄFF med mingel hos Maria, Verónica och Boel på Vitalkliniken tisdagen den 27 februari kl. 18

FREIJATRÄFF med mingel tisdag 27 februari 2024 på Vitalkliniken, Norrtälje

Tisdagen den 27 februari kl. 18.00-20.30 så bjuder Freijorna Maria, Verónica och Boel på Vitalkliniken in till en Freijaträff hos dem på Drottninggatan 5 i Norrtälje.
Kostnad: 50 kr. Anmäl dig senast: fredag 23 februari

Kom och mingla med oss på Vitalkliniken!
Vi kommer presentera vår verksamhet och servera bubbel med gott tilltugg. Under kvällen finns tillfälle för fina erbjudanden med specialrabatter för alla Freijor.
Vi hoppas du vill komma och nätverka med oss!
Varmt välkommen
Maria, Verónica och Boel

FREIJATRÄFF med mingel hos Maria, Verónica och Boel på Vitalkliniken tisdagen den 27 februari kl. 18 Läs mer »

Freija årsmöte 2024, onsdag 6 mars kl 18.30 på Företagslabbet, Norrtälje

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2024

Härmed kallas alla Freijor till årsmöte 2024– onsdagen den 6 mars kl. 18.30, på Företagslabbet, Kaserngatan 1 i Norrtälje. 

Mötet är gratis för alla medlemmar, men eftersom vi serverar lite att äta så vill vi att ni anmäler er senast 4 mars på Freijas hemsida www.freija.se.

Maten vi serverar kommer från Freijorna Linda och Malin Ljunghed på Systrarna Matjord. Det blir “Systrarnas skördewrap” som är vegansk och laktosfri och innehåller: Grå och gulärtshummus, rödkål, skånsk quinoa, rostad grönsak efter säsong, citronpesto och rostade solrosfrön. Wrapen serveras i en vetetortilla, så om du vill ha en glutenfri skördewrap så behöver du ange det vid anmälan. Förutom Wrap får du kaffe och kaka från systrarna också. Dryck till självkostnadspris kommer finnas på plats.

Förslag till dagordning

 1. Val av ordförande och sekreterare för mötet, samt av protokolljusterare, tillika rösträknare.
 2. Frågan om mötet blivit behörigen kallat.
 3. Dagordningens godkännande.
 4. Redogörelse för föreningens verksamhet och ekonomiska förvaltning.
 5. Revisorns berättelse och fråga om ansvarsfrihet för styrelsen.
 6. Val av ordförande.
 7. Val av ordinarie styrelseledamöter och suppleanter.
 8. Val av ordinarie revisor och en suppleant.
 9. Val av två ordinarie ledamöter och en suppleant till valberedningen.
 10. Fastställande av årsavgiften för nästkommande (2025) verksamhetsår.
 11. Förslag från styrelsen och medlemmarna.
  • Förslag från medlem med tips om hur Freija kan öka sina intäkter
  • Förslag från styrelsen om ökad årsavgift för nästkommande (2025) verksamhetsår
 12. Övriga frågor

Kallelse till Freijas årsmöte 2024.pdf

Bilagor:

Publiceras i samband med årsmötet:
– Revisionsberättelse 2023
– Valberedningens förslag 2024

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2024 Läs mer »

Årsmöteshandlingar 2024

Årsmöteshandlingar 2024 Läs mer »

Ökad medlemsavgift eller annat sätt att öka intäkterna?

Hej!

Snart är det dags för Freijas årsmöte och vi hoppas att vi ses den 6 mars. Lokalen är än så länge inte spikad men vi återkommer med mer konkret information inom kort.

På årsmötet har vi i styrelsen för avsikt att lägga fram ett förslag för omröstning där vi föreslår att öka medlemsavgiften med 50 kr oavsett typ av medlemskap. Anledningen till vårt förslag är att vi de senaste åren fått så pass ökade kostnader för fasta avgifter så som hemsida, medlemsregister m.m.

Har man något annat förslag på hur vi skulle kunna öka intäkterna utan att höja avgiften, något annat förslag på höjning eller liknande så hör gärna av er till mig så kommer de förslagen med i kallelsen till årsmötet.

Ha en fin dag! Med vänlig hälsning, Annika & styrelsen i Freija.

Ökad medlemsavgift eller annat sätt att öka intäkterna? Läs mer »

Dags att nominera årets Freija 2024!

Årets Freija 2023 Katarina Holmberg tillsammans med Freijas ordförande Annika Ismarker.

Nu är det snart dags för årsmöte och med det dags att utse årets Freija 2024.

Vi vill att ni skickar in en nominering på vem ni tycker har gjort något extra bra inom sitt företagande och därför bör nomineras till vinnare av priset. Utifrån alla nomineringar som kommer in kommer styrelsen sen välja ut 2-3 stycken av dessa företagare som blir nominerade till årets Freija. På årsmötet görs sedan en omröstning av deltagande medlemmar på plats och där vi tillsammans röstar fram vinnaren.

Vänligen skicka din nominering på årets Freija till ordforande@freija.se så snart du kan men senast den 17/2.

Vinnaren av årets Freija 2024 kommer sen även att uppmärksammas på företagsgalan för att hyllas ännu mer och i till en större publik.

Dags att nominera årets Freija 2024! Läs mer »

Vill du arrangera en Freijaträff?

Freija brukar ha mellan en och två Freijaträffar per månad under höst- och vårterminen där medlemmar kan visa upp sin verksamhet och dela med sig av sin kunskap. På träffarna nätverkar vi naturligtvis också förutom att vi har trevligt tillsammans.

De uppgifter som behövs innan en Freijaträff kan läggas in i kalendern är förutom datum, tid och plats en rubrik och lite kort info. Andra uppgifter som behövs är max antal som kan komma, vad kostnaden per person blir, samt om man får något att äta.

Vi kommer att inventera och skriva ihop en lista över tänkbara lokaler för dig som inte har egna lokaler att anordna en Freijaträff i. Har du tips på lämpliga lokaler så får du gärna dela med dig av dem till info@freija.se.

Om du är intresserad så kontakta styrelsen. Du kan också se på hemsidan vilka träffar som hunnit bekräftas och skrivits in i kalendern.

Vill du arrangera en Freijaträff? Läs mer »

Varukorg
Rulla till toppen