Välkommen!

Freija är ett nätverk av kvinnor som är företagare i Roslagen, se Freijor och Företag. Föreningen Freija bildades 1988. Vi genomför både större och mindre evenemang, där vi bjuder in intressanta föreläsare och Freijor kan presentera sina företag och affärsnätverka med varandra.

Alla tänkbara ämnen får utrymme, från skatter och ekonomi till hälsa och flärd. Freijorna är i olika åldrar, har olika bakgrunder och yrken, det bidrar till att vi är ett spännande nätverk som har trevligt när vi träffas.

» Läs mer om Freija

 

Anmälan/Betalning

Alla våra anmälningar är bindande, det betyder att får du förhinder måste du anmäla det i god tid innan mötet för att inte behöva betala anmälningsavgiften. Det är för att den som arrangerar mötet ska få rimlig förvarning om hur många som kommer. Betala kan du göra antingen till Freijas bg-konto 558-7282, eller via Swish till Freijas Swishnr 123-389 38 80.

Sökes: Rådgivare/Mentor till Egen Sommar

Har du lust att göra mig sällskap och bli mentor för en deltagare i Egen sommar? Det är ungdomar som får prova att driva eget företag under en sommar. De behöver rådgivare/mentor som de kan få fråga eller bara ha någon som kan stötta, peppa. / Birgitta

Hej Freijor!
Egen Sommar körs även i är men vi ska försöka ha lite fysiska träffar och sen blir det mycket digitalt. I dagsläget har vi nästan 30 unga som har anmält intresse och vad vi behöver till dessa är ett antal glada påhejare i form av rådgivare/mentorer. Tror inte att det blir så betungande men det är bra att ha någon att ringa ibland.

Med vänlig hälsning
Nyföretagarcentrum Roslagen
Lena Norrman
Rådgivare/Verksamhetsansvarig
lena.norrman@nyforetagarcentrum.se
070-692 83 63

Årets Freija 2021, Anna Eriksson Burman

Årets Freija 2021

Anna Eriksson Burman
tilldelades den 11 mars 2021 utmärkelsen Årets Freija

Motivering

Med glimten i ögat och med knivskarp blick för både entreprenörskap och design har Anna erövrat ort efter ort i Roslagen med sitt företag Synskärpan. Hon är en god ledare och kollega som med sitt engagemang dessutom inspirerar oss andra att våga utveckla vårt företagande.

Freija
Roslagens företagarkvinnor

Scroll to Top