Välkommen till Freija

Freija är ett nätverk av kvinnor som är företagare i Roslagen, se Freijorna och Freijaföretag. Föreningen Freija bildades 1988. Vi genomför både större och mindre evenemang, där vi bjuder in intressanta föreläsare och Freijor kan presentera sina företag och affärsnätverka med varandra.

Alla tänkbara ämnen får utrymme, från skatter och ekonomi till hälsa och flärd. Freijorna är i olika åldrar, har olika bakgrunder och yrken, det bidrar till att vi är ett spännande nätverk som har trevligt när vi träffas.

Välkommen till Freija Läs mer »

Varning till alla medlemmar beträffande mail med falska fakturakrav – betala inte!

Vi är nu flera i Freija som fått mail med falska fakturakrav från några som kallar sig “Kundservice Support” (Kundservice Group AB – Carlsgatan 3 – 211 20 Malmö, Sweden – Org. no. 559205-2400) om en betalningspåminnelse för freija.se.

Mailet ser seriöst ut men inga uppgifter i det är korrekta. Får ni ett sådant mail – klicka inte på någon länk/knapp och betala absolut inte – det är ett falskt fakturakrav.

Se exempel i skärmklippet av mailet som kom till Freijas officiella mailadress.

/ Freijas styrelse

Exempel av mail med falska fakturakrav

Varning till alla medlemmar beträffande mail med falska fakturakrav – betala inte! Läs mer »

Några rader från senaste styrelsemötet, 11 juni

Anna Järnebeck
 • Styrelsen har redan nu flera bra tankar kring Freijabesök under hösten. Datum och planering för dessa träffar kommer att spikas vid vårt möte i augusti.
 • Katarina har deltagit på ett möte med Nyföretagarcentrum och kommer i veckan att delta när RFFO (Roslagens Förenade Företagarorganisationer) träffas.
 • Vi diskuterade hur vi presenterar/introducerar nya medlemmar och har för avsikt att återuppta rutinen med att presentera nya medlemmar i Freijas FB-grupp.
 • Vi planerade Sommarfesten som äger rum den 13 juni på Bistro Magasinet i Norrtälje. Vi har i dagsläget 40 anmälda Freijor.
 • Styrelsen utvärderade den enkät som skickades till Freijas medlemmar.
  Några punkter från denna:
  • Vi fick in totalt 61 svar
  • Majoriteten av respondenterna förväntar sig nätverkande och företagsutveckling av sitt medlemskap
  • Majoriteten föredrar fysiska träffar med fokus på föreläsningar/utbildningar, studiebesök samt sociala aktiviteter med andra medlemmar.
  • Vi fick också många bra idéer kring Freijas fortsatta utveckling.

/Anna

Några rader från senaste styrelsemötet, 11 juni Läs mer »

Varukorg
Rulla till toppen