Årsmöte

Freijas årsmöte 2015 på Kärleksuddens Skärgårdsrestaurang

Freijas årsmöte ägde rum onsdag den 11 mars 2015 på Kärleksuddens Skärgårdsrestaurang med god mat och trevligt umgänge. Vi tackade avgående styrelsemedlemmar Margaretha Westerberg, Inga-Lill Andersson och ordförande Anette Hägerfelth. Dessa ersätts av nya styrelsemedlemmar Annette Göthlin, Margaretha Lindbäck och Anna Eriksson Burman. Till ny ordförande valdes Ewa Olofsdotter Degerstedt.

Traditionellt utdelades hedersutmärkelse Årets Freija. Till utmärkelsen hör en Freija-nål i silver med en rubin i naveln, specialgjord endast för Årets Freija av Karin Carlander. Årets Freija 2015 är Zumreta Dzonlic som driver företaget ServiceStyle.

Med motivering:
“Just i dagens läge är det viktigt för oss att se, att det finns så positiva och personliga förebilder, som har lyckats att finna fotfäste i ett främmande land och att även berika det nya hemlandet med sina kunskaper. Din livsresa från Bosnien till att bli Norrtäljebo och egen företagare har inte alltid varit så lätt, men med ditt intresse för sömnad och ditt tillmötesgående sätt, finns du alltid här för dina kunder. Du är även en trogen och flitig Freija – till glädje för oss alla!”

Se foton på Flickr

Årsmöte 2014

19 mars 2014 hade vi Årsmöte på Havspiren, med ca 50 glada Freijor.

Ordförande Audrey Malmgren-Hansen och sekreterare Eva Wilén-Olsson genomförde årsmötet galant. Därefter njöt vi av Elisabeths goda soppor med tillbehör. Vi tackade av avgående styrelsemedlemmar och hälsade nya välkomna. Årets Freija utmärkelse gick till Lena Lindström. Kvällen fortsatte med härliga diskussioner och skratt. Tack alla för en trevlig kväll! //Anette Hägerfelth

Se foton på Flickr

Kallelse till årsmöte 2014 Havspiren Norrtälje

Härmed kallas alla medlemmar till årsmöte 2014 onsdagen den 19 mars kl 19.00 på Havspiren, Norrtälje. Vi serveras god mat, får en trevlig stund tillsammans och så enligt traditionen så delar vi ut utmärkelsen årets Freija.

pdfdagordning-arsmote2014.pdf

Menyn består av fiskgryta som serveras med ett gott bröd inkl. kolsyrat vatten. Kaffe & kaka. Vegetariskt alternativ för de som behöver/vill Spenatsoppa / svampsoppa.

Det är naturligtvis gratis för alla medlemmar men vi vill att du anmäler dig senast onsdagen den 12 mars (för kockens skull) så vi vet hur mycket mat som ska lagas och hur många stolar som behövs ställas ut. Anmälan sker på hemsidan till höger.

Varmt välkomna!

Scroll to Top