Freija medlemsmöte: Sommarfest och 35-årsjubileum med 80-talstema på Bergsstugan torsdag 15 juni

495 kr

ÄNTLIGEN DAGS FÖR FREIJAS SOMMARFEST!

Varmt välkommen till Freijas sommarfest torsdagen den 15 juni på trevliga Bergsstugan! Tema 80-tal! Vi träffas kl. 18 och njuter tillsammans ett glas bubbel i minglet. Därefter dukar Bergsstugan upp en härlig italiensk buffé.

Freija har i år 35-årsjubileum och det uppmärksammar vi lite extra med att några av de Freijor som var med när det begav sig berättar historier från den tiden.  Man får gärna vara med och skapa en känsla av 80-tal under kvällen genom att klä sig efter temat! (Givetvis frivilligt)

Vi kommer att få ett antal spännande presentationer från några av våra NYA Freijor och är du själv nybliven Freija och sugen på att hålla en kortare dragning får du gärna höra av dig till ordforande@freija.se så planerar vi in det.

Som vanligt kommer det hållas ett sommarlotteri där alla som vill gärna får skänka en present och därmed passa på att marknadsföra sig. Efter maten finns lyxiga 80-tals drinkar och annat smått och gott att beställa i baren.

Kostnad: 495 kronor per person.
I priset ingår välkomstbubbel med snacks, Bergsstugans italienska buffé, samt kaffe och chokladboll till dessert.

Anmälan görs här på vår hemsida (anmälan är bindande), maxantal är 70 personer så det är först till kvarn som gäller. Ange vid anmälan om du har allergier eller specialkost.

 

Sista anmälningsdag, kl. 18.00 på söndag 11 juni.

Tillgänglighet: ANMÄLAN STÄNGD

Artikelnr: 20230615 Kategori:

Antal anmälda till denna Freijaträff: 49 st

Antalet anmälda = 48 st

Sista anmälningsdag, var kl. 18.00 söndag 11 juni.

Vill du veta vilka som kommer till en Freijaträff – kolla Freijas facebook-grupp, där kan du kommunicera med andra Freijor om samåkning och sällskap till Freijaträffar.

Varukorg
Rulla till toppen