FREIJATRÄFF med julbord på Kröns Trädgård, onsdagen 11 december

650 kr

Onsdagen den 11 december kl. 19 så bjuder Freijan Helena Krön in oss till sin trädgård, växthus och kök för en riktigt trevlig och smakrik kväll. I köket basar nyanställda kökschefen och Freijan Sandra Grann Wahlgren, så det vankas ett riktigt smaskigt julbord för det facila priset av 650 kr. I det ingår också en välkomnande starkvinsglögg och bussfärd tur och retur Norrtälje busstation. Bussen avgår från Norrtälje 18.30 och beräknas vara tillbaka ca 22.30.

Vi umgås, nätverkar med varandra och några överraskningar utlovas också. Vi kommer som vanligt ha ett julklappslotteri, och du som kommer är varmt välkommen att passa på att marknadsföra ditt företag genom att ta med en liten julklapp till det.

För att Helena och Sandra med personal ska kunna förbereda sig för vårt besök så behöver vi anmäla oss senast en vecka innan, dvs sista anmälningsdagen är onsdag 4 december. Hoppas vi blir riktigt många!

Ange ev. allergier och om du vill åka med bussen när du anmäler dig. Välkommen!

Artikelnr: 20241211 Kategori: Etikett:

Antal anmälda till denna Freijaträff: 1 st

Vill du veta vilka som kommer till en Freijaträff – kolla Freijas facebook-grupp för medlemmar, där kan du kommunicera med andra Freijor om sällskap till Freijaträffar.

Vill du se en lista över alla Freijor för att se om du kan göra sällskap med någon, kolla på hemsidan under på sidan FREIJORNA • freija.se där listas samtliga Freijor med bild, namn och länk till företags- och kontaktuppgifter.

Varukorg
Rulla till toppen