FREIJA NÄTVERKSTRÄFF – Lågkonjunkturen, torsdag 26 september kl. 19-20 på Bistro Magasinet

Nu vill vi skapa ännu fler möjligheter till nätverkande och inspiration oss Freijor emellan! Därför anordnar vi under hösten flera träffar där samtalet står i fokus. Observera att det vid dessa tillfällen inte finns någon talare på plats, utan vi låter samtalen mellan oss deltagare stå i fokus. Det finns alltid någon från styrelsen på plats som kan leda samtalet vid behov. Ett sätt att inspireras, utvecklas och lära av varandra.

Nätverksträffen den 26 september har temat ”Lågkonjunkturen”. Hur kan vi hålla hoppet uppe och skapa nya möjligheter även i ekonomiskt tuffa tider? Välkommen att dela dina tankar och erfarenheter med andra Freijor.

Observera att denna träff sker kvällstid, då vi träffas kl 19-20 på Bistro Magasinet.
Möjlighet finns att köpa något att äta eller dricka.

Ingen anmälan krävs.

Artikelnr: 20240926 Kategori:

Vill du veta vilka som kommer till en Freijaträff – kolla Freijas facebook-grupp för medlemmar, där kan du kommunicera med andra Freijor om sällskap till Freijaträffar.

Vill du se en lista över alla Freijor för att se om du kan göra sällskap med någon, kolla på hemsidan under på sidan FREIJORNA • freija.se där listas samtliga Freijor med bild, namn och länk till företags- och kontaktuppgifter.

Varukorg
Rulla till toppen