FREIJATRÄFF med Bank & Båt, s/s Norrtelje onsdag 18 september kl. 18.30

250 kr

Välkommen till en Freijaträff på S/S Norrtelje med temat Bank och båt. Kom och nätverka med andra Freijor och lär dig mer om en av Norrtäljes pärlor, fartyget s/s Norrtelje, som ju renoverats under sommaren och nu återkommit till sin plats i Norrtälje hamn. Freijagrenen Lotta Grahn kommer att berätta mer om det för oss Freijor. För dig som fokuserar på pengarna och företagandet så får vi också ett föredrag om bank-, försäkring- och pensionslösningar för småföretag.

Förutom trevligt sällskap av andra Freijor så bjuds vi också på en smaskig grekisk sallad med mumsiga kycklingspett. Pris 250 kr. Dryck beställs separat på plats. Ange eventuella allergier vid anmälan. Sista anmälningsdag är måndag den 16 september!

Välkommen!

ANMÄLAN STÄNGD

Artikelnr: 20240918 Kategori:

Antal anmälda till denna Freijaträff: 13 st

Vill du veta vilka som kommer till en Freijaträff – kolla Freijas facebook-grupp för medlemmar, där kan du kommunicera med andra Freijor om sällskap till Freijaträffar.

Vill du se en lista över alla Freijor för att se om du kan göra sällskap med någon, kolla på hemsidan under på sidan FREIJORNA • freija.se där listas samtliga Freijor med bild, namn och länk till företags- och kontaktuppgifter.

Varukorg
Rulla till toppen