FREIJA NÄTVERKSTRÄFF – Digital synlighet, tisdag 3 sept kl. 08-09 på Hamncafeet

Nu vill vi skapa ännu fler möjligheter till nätverkande och inspiration oss Freijor emellan! Därför anordnar vi under hösten flera träffar där samtalet står i fokus. Först ut är en frukostträff med tema ”Digital synlighet” tisdagen den 3 september kl 8-9 på Hamncafeet.

Den digitala synligheten blir allt viktigare för oss företagare, men hur säkerställer vi att vi når våra målgrupper i det digitala bruset? Kom och dela dina tankar, erfarenheter och utmaningar.

Observera att det vid dessa tillfällen inte finns någon talare på plats, utan vi låter samtalen mellan oss deltagare stå i fokus. Det finns alltid någon från styrelsen på plats som kan leda samtalet vid behov. Ett sätt att inspireras, utvecklas och lära av varandra.

Ingen anmälan krävs och du köper själv din frukost på plats.

Artikelnr: 20240903 Kategori:

Vill du veta vilka som kommer till en Freijaträff – kolla Freijas facebook-grupp för medlemmar, där kan du kommunicera med andra Freijor om sällskap till Freijaträffar.

Vill du se en lista över alla Freijor för att se om du kan göra sällskap med någon, kolla på hemsidan under på sidan FREIJORNA • freija.se där listas samtliga Freijor med bild, namn och länk till företags- och kontaktuppgifter.

Varukorg
Rulla till toppen