freijalogo.ram.180x180-opt
WomensLifestyle-HeaderDrop
Hej Freija,
Du har väl inte glömt bort nästa veckas Freijaevent på Folkets Hus i Norrtälje? Vi hoppas på att så många av er Freijor som möjligt kommer och minglar och har trevligt med varandra som vanligt, men denna gång har vi ju också möjligheten att visa upp oss inför andra företagare och alla andra som kan tänkas vara intresserade. Kan du inte komma själv så sprid gärna info om denna kväll till dina vänner och kollegor!

Eventet är gratis!
Som vanligt så vill vi för att smakprover etc ska räcka till att man anmäler sig.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Birgitta, ordforande@freija.se, 070-783 07 83
Datum/tid
tisdag 22 oktober 2019
17:30 - 21:00
Plats
Folkets Hus
Galles gränd 5, Norrtälje
Välkomna på Freijas öppna kväll för hållbarhet – tema hållbar gastronomi – tisdagen 22 oktober kl. 17.30-21.00 på Folkets Hus i Norrtälje. Vi lyssnar på föredrag om hållbarhet och företagande, minglar med utställare, smakprovar, lyssnar på korta anföranden av olika utställare och organisationer på Speakers’ corner. Ta med dig en kompis och kom!
Bland annat får vi höra på hur man på den KRAV-certifierade skolrestaurangen Montessoriskolan i Norrtälje som tog hem utmärkelsen Årets Hållbara Offentliga Gastronomi 2016 på White Guide Junior tänker och arbetar kring gastronomi och hållbarhet. Vi får besök av Tillväxtverket som pratar hållbar näringslivsutveckling med oss.
Vi får veta lite om hållbart arbetsliv av Marie Lindkvist på Arbetsgivarhjälpen och Naturskyddsföreningen Roslagen kommer och berättar om sitt arbete med hållbarhet och om solceller. Bland utställarna med provsmakning hittar du bland annat Roslagskött, Norrtelje Musteri och På Stan med flera.
I Speakers’ corner kommer UF (Ung Företagsamhet) och berättar om UF-företag med hållbarhetsperspektiv. Krögarparet (och Freijan) Sandra och Pelle Grann Wahlgren som driver restaurangerna På Stan, Byssan & Kioskn, Köket och Grannköket Catering pratar om att driva restauranger med perspektivet hållbarhet, mat, klimat och resultat. Freijorna Katarina Holmberg, Norrtelje Musteri och Maria Sundberg, DrMariaSundberg och Margaretha Lindbäck, Happy Retreat AB talar om hållbarhet + samarbete + produktutveckling = Happy Retreat ♥
...plus mer och fler utställare... Läs mer på www.freija.se
facebook instagram youtube facebook 
freijarosor.norrtalje.600x120