Freija, Roslagens företagarkvinnor

Freija, Roslagens företagarkvinnor

Roslagen tisdag 18 januari

Lär känna veckans Freijor

Freija är ett nätverk av kvinnor som är företagare i Roslagen med ett spektrum av medlemmar i alla åldrar och i olika yrkeskategorier med skiftande bakgrund. I våra tisdagsutskick kan du lära känna tre stycken slumpvis utvalda, av samtliga, Freijor per vecka.


Den information du ser är samma som syns på vår hemsida. Vill du uppdatera dina uppgifter i vårt medlemsregister (det gäller också om det är information du inte vill ska synas) - maila medlemsadmin@freija.se.

Anette Magnusson

Anette Magnusson

Hårfixarna

Nygatan 8
761 30 Norrtälje

0176-22 32 20
harfixarna@gmail.com
www.harfixarnanorrtalje.com
facebook instagram 

Hårfixarna

Vi fixar allt inom hårvård. Vi jobbar med Rostedt (helt ekologiskt) och Grazette. Vi håller till i "GAMLA STAN" mitt i centrala Norrtälje på Nygatan 8.
Välkommen!

Freijor:
Monica Nystrand
Anette Magnusson

Annette Göthlin

Annette Göthlin

Plagget i Norrtälje

Posthusgatan 3-5
76130 Norrtälje

0176-20 83 00
facebook instagram 
Plagget i Norrtälje

Plagget i Norrtälje

Plagget är en klädbutik för flera generationer kvinnor med ett brett utbud av storlekar. Vi erbjuder personlig service med kunden i fokus.

Annelie Alegren

Annelie Alegren

Natural Help

Söderbybacken 11
762 91 Rimbo

070-263 68 15
annelie_alegren@yahoo.se
livskraft.myforever.se

Sommaradress:
Natural Help
Långören 10, 764 92 Väddö

Natural Help

Natural Help inspirerar och hjälper människor att göra skillnad i livet, med hälsa, ekonomi och personlig utveckling. Jag arbetar som oberoende återförsäljare av hälsoföretaget Forever Livings produkter där de flesta är baserade på naturligt odlad Aloe vera. I arbetet ingår försäljning, visningar, rådgivning inom hälsa, skönhet och träning, rekrytering och att leda team.

Direkthandelsbranschen är rolig och utmanande och Forever ger alla en möjlighet att nå ut till stora delar av världen tillsammans med entusiasmerande, målinriktade och karismatiska människor. Att hjälpa andra att må bra och nå sina mål med frihet, kunskap och glädje, det brinner jag för.
Vill du uppdatera dina uppgifter i Freijas medlemsregister
maila dem till medlemsadmin@freija.se.
facebook website instagram website facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet