Freija, Roslagens företagarkvinnor

Freija, Roslagens företagarkvinnor

Roslagen tisdag 14 december

Lär känna veckans Freijor

Freija är ett nätverk av kvinnor som är företagare i Roslagen med ett spektrum av medlemmar i alla åldrar och i olika yrkeskategorier med skiftande bakgrund. I våra tisdagsutskick kan du lära känna tre stycken slumpvis utvalda, av samtliga, Freijor per vecka.


Den information du ser är samma som syns på vår hemsida. Vill du uppdatera dina uppgifter i vårt medlemsregister (det gäller också om det är information du inte vill ska synas) - maila medlemsadmin@freija.se.

Anna Lundberg

Anna Lundberg

A&O Human Resources AB

Vikingagatan 1
761 45 Norrtälje

070-202 84 72
anna@ao-hr.se

A&O Human Resources AB

A&O Human Resources AB. Konsult inom Human Resources, det innebär att jag stöttar dig som chef och/eller egenföretagare som har medarbetare eller tänker anställa. Du får stöd i alla frågor kring personal, organisation, anställning och avslut av anställning, lönefrågor, fackliga och kollektivavtalsfrågor, arbetsmiljö etc. Jag bistår dig med vilka rättigheter, skyldigheter du har och ger råd och konkreta verktyg kring hur du kan agera för bästa resultat. Välkommen att ta kontakt! Anna

Eva Allwin

Eva Allwin

Eva Allwin

Lennart Torstenssons väg 12 A
761 43 Norrtälje

070-9469352
eva_allwin@yahoo.com

Eva Allwin

Återförsäljare av Zinzinos hälsoprodukter.

Mia Favre

Mia Favre

Veda Kliniken

Stora Brogatan 4
761 30 Norrtälje

0176-150 80
info@vedakliniken.se
www.vedakliniken.se
facebook instagram website 
Veda Kliniken

Veda Kliniken

Behandlingar inom fot-, hud- och kroppsvård. Vi är specialister på Hudvård, Massage, Zonterapi, Medicinsk Fotvård, Ayurvediska behandlingar.

I butiken hittar du bla märken såsom: Lakhsmi, Exuviance, Saponi, Maria Åkerberg mm. Hud & fotvårdsprodukter. Teer, örter. .... och mycket annat.

Freijor
Mia Favre
Jannica Kubel
Vill du uppdatera dina uppgifter i Freijas medlemsregister
maila dem till medlemsadmin@freija.se.
facebook website instagram website facebook