Freija, Roslagens företagarkvinnor

Freija, Roslagens företagarkvinnor

Roslagen tisdag 07 december

Lär känna veckans Freijor

Freija är ett nätverk av kvinnor som är företagare i Roslagen med ett spektrum av medlemmar i alla åldrar och i olika yrkeskategorier med skiftande bakgrund. I våra tisdagsutskick kan du lära känna tre stycken slumpvis utvalda, av samtliga, Freijor per vecka.


Den information du ser är samma som syns på vår hemsida. Vill du uppdatera dina uppgifter i vårt medlemsregister (det gäller också om det är information du inte vill ska synas) - maila medlemsadmin@freija.se.

Jessika Patek

Foto saknas på denna Freija

Irisro Trädgård

Irisrovägen 4
761 12 Bergshamra

0767018494
jessika@irisro.se

www.irisro.se
Irisro Trädgård

Irisro Trädgård

Vi erbjuder allt från idé, design, nyanläggning till hjälp med gott växtval, plantering, beskärning och skötsel. Små och stora projekt arbetas fram i samförstånd mellan oss och kunden för långlivade och vackra resultat och full förnöjsamhet. Ekologi och miljötänk är viktiga för oss. Vi tillhandahåller skalenliga ritningar och skötselmanualer.
F-skatt och RUT-avdrag.

Anneli Blom

Anneli Blom

Annelis Massage o Yoga

Kristinelundsstigen 27
763 91 Hallstavik.

070-7466597
anneli.blom.spa@gmail.com
www.annelismassageoyoga.se
facebook custom website 

Annelis Massage o Yoga

Jag arbetar som massör och har min verksamhet i nybyggd lokal 3 km utanför Hallstavik. Mitt främsta mål är att få kunderna att må bra och att de ska trivas hos mig och känna sig trygga. I behandlingen använder jag det som passar bäst för kunden såsom spänningsbehandling, laser, koppning, varma stenar. Har även en andullationsbädd med vibration och infraröd värme som jobbar på lymfsystemet, blodcirkulationen och ger både fysisk och mental avslappning. 

Jag är även MediYoga terapeut och håller yogaklasser och även enskild yoga. Även utbildad i kristallhealing och chakrabalansering. Varmt välkomna!

Eva Lundqvist

Eva Lundqvist

Hagsta Gård

Södra Rådavägen 8
761 74 Norrtälje

0176-27 20 36
070-830 78 64
www.hagstagard.se

Hagsta Gård

VA-konsult.
Vill du uppdatera dina uppgifter i Freijas medlemsregister
maila dem till medlemsadmin@freija.se.
facebook website instagram website facebook