Freija, Roslagens företagarkvinnor

Freija, Roslagens företagarkvinnor

Roslagen tisdag 22 mars

Lär känna veckans Freijor

Freija är ett nätverk av kvinnor som är företagare i Roslagen med ett spektrum av medlemmar i alla åldrar och i olika yrkeskategorier med skiftande bakgrund. I våra tisdagsutskick kan du lära känna tre stycken slumpvis utvalda, av samtliga, Freijor per vecka.


Den information du ser är samma som syns på vår hemsida. Vill du uppdatera dina uppgifter i vårt medlemsregister (det gäller också om det är information du inte vill ska synas) - maila medlemsadmin@freija.se.

Sanna Ranta Milivojevic

Sanna Ranta Milivojevic

Rollin Balls

Tullportsgatan 3 a
761 30 Norrtälje

0176-130 00
info@rollinballs.se
www.rollinballs.se
facebook website 

Rollin Balls

Vi serverar Fusion sushi & Fusion rolls, varma rätter med inspiration bl.a. från Japan och Sydamerika. Vi har mat för avhämtning och och man kan äta hos oss i en trevlig atmosfär.

Eva Forsberg

Eva Forsberg

Expo Konsult AB

Stationsvägen 13
763 35 Hallstavik

076 890 75 24
eva@expokonsult.se
https://expokonsult.seexpo
ExpoKonsult Eva Forsberg

Expo Konsult AB

Projektledare i expobranschen, med globalt nätverk av partners och leverantörer tas ett helhetsansvar för allt från budget och tidsplaner till design, upphandling av produktion, byggnation och deadlines i både små och stora mässprojekt, i Sverige och utomlands.

Lena Englund

Lena Englund

Lena Samtalsterapeut

Lilla Brogatan 9
761 30 Norrtälje

070 579 79 49
lena.samtalsterapeut@gmail.com
https://lena-samtalsterapeut.se

Lena Samtalsterapeut

Diplomerad samtalsterapeut från HumaNova - en treårig yrkesutbildning som inkluderar en basutbildning i Integrativ psykoterapi (sk Steg 1). Jag är också certifierad i sorgebearbetning via Sorgebearbetningsinstitutet.
Jag hyr ett rum på Lodet på Lilla Brogatan 9 i Norrtälje där jag tar emot klienter och möter grupper på 3-4 personer för sorgebearbetning. Jag har tystnadsplikt och jobbar under sekretess samt att jag själv går under handledning för mina klienters bästa.
Vill du uppdatera dina uppgifter i Freijas medlemsregister
maila dem till medlemsadmin@freija.se.
facebook website instagram website facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet