Freija, Roslagens företagarkvinnor

Freija, Roslagens företagarkvinnor

Roslagen 22 oktober 2020

Lär känna några nya Freijor

Eftersom vi inte har kunnat träffas så mycket fysiskt detta detta ödets år av 2020 så tyckte styrelsen att vi i alla fall ska göra ett försök lära känna våra nyaste Freijor. Här kommer medlemsbrev nr två där vi presenterar tre nya Freijor som blivit medlemmar under året.
Health-Mag-End-5
Health-Mag-Promo-Start

Cecilia Skogh

Cecilia Skogh
STALL43
Nyckelby 45
761 72 Norrtälje

070 33 22 369
stall43.trav@gmail.com
www.stall43.se

STALL43

STALL43 är en ideell förening som vänder sig till barn och ungdomar med Autismspektrumtillstånd. Föreningen har funnits i sju år. STALL43 startade på Solvalla men har sedan 2018 flyttat till en liten fin gård i Nyckelby/Lohärad. Föreningen tar emot barn och ungdomar från Norrtälje och hela Stockholms län, vi rekryterar bland annat via habiliteringen. Även gruppboenden från Norrtälje kommer till oss.

STALL43 har skapat en miljö och ett sammanhang som vi anpassat för den här gruppen barn och ungdomar, det har vi gjort tillsammans med våra hästar i stall/gårdsmiljö. Våra grundvärderingar är att tillsammans med våra fina travhästar, ta emot deltagare en och en och skapa den trygghet och tillit som ger oss möjlighet att förstå och bygga vidare på varje individs styrkor och inre önskningar. Med det som grund kan vi också utmana och stötta rädslor, ångest och annat som kan hindra och avstanna utveckling. Det finns ingen enkel mall för den här typen av diagnos. Varje deltagare behöver bli bemött utifrån deras egna förutsättning och förmåga. Vi sätter stort värde i att samarbeta med kretsen runt varje barn; föräldrar/anhöriga/personal/assistenter/skolor.

Våra aktiviteter är efterfrågade. Både de regelbundna terminskurserna men också helg/lov och sommaraktiviteter. Under sju veckor på sommaren tar vi emot 14 familjer som har barn inom autismspektrum, de kommer en vecka var, två familjer åt gången. Här får de bo i varsin stuga där de rår sig själva men tar del av gårdens djur, natur och aktiviteter som att rida och köra våra hästar. Vi tar emot familjer från hela landet. Nytt för denna sommar är att STALL43 öppnar upp en ateljé där det finns möjlighet till skapande för både barn, ungdomar och vuxna.
Health-Mag-Promo-End
Health-Mag-Promo-Start

Marika Kyller

Marika Kyller
Hudterapeut Marika Kyller AB
Galles gränd 4
761 30 Norrtälje

0176-190 28
070 314 31 50 (mobil)
www.harohudkallan.se

Hudterapeut Marika Kyller AB

Hudterapeut inom skönhetsvård.
Health-Mag-Promo-End
Health-Mag-Promo-Start

Maria Gerlofson

Maria Gerlofson
Act and Grow
Sjöängsvägen 7
761 97 Norrtälje

070 730 59 97
maria@actandgrow.se
www.actandgrow.se
Act and grow by Maria Gerlowson

Act and Grow

Act and Grow är ett mångsidigt bolag som drivs av mig Maria Gerlofson. Jag stöttar privatpersoner och organisationer till mer mod, ökad kreativitet och mindre stress genom coachning, workshops och utbildningar. Jag har skrivit flera böcker om de ämnen jag jobbar med och skriver även för olika tidningar, som Chef och Hälsa. Jag är bl a certifierad coach, handledare i stresshantering med ACT, dramapedagog med en ekonomexamen i bagaget.

Som sidoprojekt stöttar jag blivande författare med textgranskning, och konstruktiv pepp.
Just nu skriver jag på en ny bok om att bli modig och utvecklar en webbkurs på samma tema.
Health-Mag-Promo-End
Health-Mag-Promo-Start
facebook website instagram website facebook 
Health-Mag-Promo-End