Freija, Roslagens företagarkvinnor

Freija, Roslagens företagarkvinnor

Roslagen 15 oktober 2020

Lär känna några nya Freijor

Eftersom vi inte har kunnat träffas så mycket fysiskt detta detta ödets år av 2020 så tyckte styrelsen att vi i alla fall ska göra ett försök lära känna våra nyaste Freijor. Vi planerar att skicka ut ett medlemsbrev i veckan från och med nu och i dem kommer vi att presentera tre nya Freijor som blivit medlemmar under året.
Health-Mag-End-5
Health-Mag-Promo-Start

Karolina Kaplan

Karolina Kaplan
Du Vinner
Bygdegårdsvägen 2A
761 11 Bergshamra

0739316532
Du Vinner

Du Vinner

Får Du dåligt samvete när Du gör saker för din egen skull? Det behöver inte vara så! Med några enkla omprioriteringar kan du uppnå den förändring du faktiskt behöver för att må bra.

Jag heter Karolina Kaplan och jag arbetade på ett jobb som dränerade mig på energi, jag fick inte tillräcklig tid för återhämtning och för att kompensera detta drog jag ner på de aktiviteter jag tidigare hade mått bra av. Jag trodde att jag behövde lägga all min fritid på att vila, så att jag skulle orka med mitt arbete. Jag slutade alltmer träffa vänner och familj, jag slutade delta i olika evenemang, tackade nej till inbjudningar jag fick av de jag faktiskt ville umgås med och bara stannade hemma. Allt för att vila så jag skulle orka jobba sen. Till slut blev det inte mycket kvar att glädjas åt i mitt liv, allt jag gjorde kretsade kring ett jobb jag inte ens tyckte om. Jag mådde inte bra. Det blev ohållbart!

När jag äntligen gjorde omprioriteringar i mitt liv och började ta mig själv på allvar, kom jag till insikt om vad som faktiskt är viktigt i livet. Jag började förstå att om jag inte lägger tid på mig själv och det som får mig att må bra, så kommer mitt liv inte kännas särskilt meningsfullt. Idag lever jag det liv jag vill leva. Jag arbetar i mitt eget företag och styr tiden själv, jag arbetar med något jag faktiskt tycker om och som känns meningsfullt för mig. Framförallt - jag prioriterar att göra saker för mig själv och jag får inte dåligt samvete, eftersom jag vet att det är själva förutsättningen för att jag ska må bra och även kunna göra ett bra arbete.

Min önskan är att jag även ska kunna inspirera dig, för att du ska känna att Du Vinner på att ta hand om dig, på att ta dig själv på allvar och att
Du vinner på att vara Du!

Vill du veta mer?
Boka en gratis konsultation med mig på telefon eller i min mottagning!

Jag har min mottagning i Bergshamra Bygdegård utanför Norrtälje och arbetar även på distans.
Hemsida: www.duvinner.nu  
Health-Mag-Promo-End
Health-Mag-Promo-Start

Maria Ek

Maria Ek
Jättelångt
www.jattelangt.se
Jättelångt
www.jattelangt.se
Prestationsbyrån Europa AB
Harbroholm 5 B
763 93 Skebobruk,
www.prestationsbyran.se
0735077437

Jättelångt ek. för.

Ett 68 km långt terrängultramarathon. Grisslehamn - Norrtälje.

Prestationsbyrån Europa AB

Konsultföretag avseende organisationsutveckling
Health-Mag-Promo-End
Health-Mag-Promo-Start

Maria Leverén

Maria Leverén
Naprapat Maria Leveren
Vårgatan 2
761 50 Norrtälje

www.leveren.se
0706439282

Naprapat Maria Leveren

Naprapati och yoga
Health-Mag-Promo-End
Health-Mag-Promo-Start
facebook website instagram website facebook 
Health-Mag-Promo-End