Freija, Roslagens företagarkvinnor

Freija, Roslagens företagarkvinnor

Roslagen tisdag 26 oktober

Lär känna veckans Freijor

Freija är ett nätverk av kvinnor som är företagare i Roslagen med ett spektrum av medlemmar i alla åldrar och i olika yrkeskategorier med skiftande bakgrund. I våra tisdagsutskick kan du lära känna tre stycken slumpvis utvalda, av samtliga, Freijor per vecka.


Den information du ser är samma som syns på vår hemsida. Vill du uppdatera dina uppgifter i vårt medlemsregister (det gäller också om det är information du inte vill ska synas) - maila medlemsadmin@freija.se.

Tina Parkedal

Tina Parkedal

Ekonomi Roslagen AB

Danskes Gränd 2
761 30 Norrtälje

0176-22 45 50, 070-759 52 50
tina@ekonomiroslagen.se
www.ekonomiroslagen.se

Tina är auktoriserad redovisningskonsult och lönekonsult.

Ekonomi Roslagen AB

Vi är redovisningsbyrån där våra kunder kan känna sig bekväma och få trygghet i sin ekonomi. Att vara kund hos oss innebär att du kan få ett heltäckande tjänsteutbud inom ekonomi och redovisning. Vi hjälper dig så att du får tiden att räcka till för dina affärer. Vi vill också vara ditt bollplank och kunna ge inspiration för att vilja driva företaget framåt.

Freijor:
Alexandra Wolk
Jennifer Gustavsson
Kristin Enlund Svensson
Lotta Rammus
Lotta Waldvik
Tina Parkedal

Maria Pousette

Foto saknas på denna Freija

XL-Bygg Pousette

Uppsalavägen 6
760 31 Edsbro

0175-69 00 00
www.xlbygg.se/pousette/

facebook instagram youtube 
XL-Bygg Pousette

XL-Bygg Pousette

Hos oss på Pousette får du alltid god service och ett vänligt bemötande. 1946 grundade Stig Pousette sågen mitt i Edsbro centrum. Vi döttrar tog över efter Stig 1985 och idag är det damerna som styr på Pousette trä.

Vi säljer även allt för huset. Det vi inte har på hyllorna eller i lager skaffar vi fram på ett par dagar. Vi säljer maskiner för både proffs och gör-det-självare, allt från cirkelsågar till borrmaskiner. Butiken säljer även mycket färg och vi har en brytmaskin som kan blanda till alla kulörer.

Katarina kyrka, Birka museum, Steninge Slott, Skansen, Elfsborgs och Marstrands fästningar är några prestigefyllda objekt på vår referenslista.

Freijor:
Karin Pousette
Maria Pousette

Eva Lindén

Eva Lindén

Väddö Consulting AB

Videvägen 13
760 40 Väddö

0176-520 62
070-693 95 18
eva.i.m@telia.com

Väddö Consulting AB

Utför uppdrag av alla möjliga slag. Behandlingar (Spa-terapeut), administrativa uppdrag, servering. Tidigare egen företagare i servicehandeln. Lång chefserfarenhet inom Barn-och skolförvaltning, focus på utvärdering och utveckling.
Vill du uppdatera dina uppgifter i Freijas medlemsregister
maila dem till medlemsadmin@freija.se.
facebook website instagram website facebook