Freija, Roslagens företagarkvinnor

Freija, Roslagens företagarkvinnor

Roslagen tisdag 19 oktober

Lär känna veckans Freijor

Freija är ett nätverk av kvinnor som är företagare i Roslagen med ett spektrum av medlemmar i alla åldrar och i olika yrkeskategorier med skiftande bakgrund. I våra tisdagsutskick kan du lära känna tre stycken slumpvis utvalda, av samtliga, Freijor per vecka.


Den information du ser är samma som syns på vår hemsida. Vill du uppdatera dina uppgifter i vårt medlemsregister (det gäller också om det är information du inte vill ska synas) - maila medlemsadmin@freija.se.

Malin Jönsson

Malin Jönsson

Furusunds Värdshus

Furunds strandväg 2
760 19 Furusund

0176-803 44
info@furusundsvardshus.se
furusundsvardshus.se

facebook instagram 
Furusunds Värdshus

Furusunds Värdshus

I Stockholms norra skärgård finner du Furusund Värdshus med tillhörande konferensanläggning, gästhamn samt hamnkrog. Här, precis vid sundet och farleden, kan du njuta av hänförande utsikt, personlig service och fantastisk mat & dryck. I samma byggnad som restaurangen hittar du vårt hotell nyrenoverade, designade rum där du kan sova gott med havet som närmsta granne.

I maj 2017 öppnades portarna upp på nytt till Värdshuset efter en omfattande renovering av matsal, bar och kök. Nu är det krögarparet Malin Jönsson & David Mattsson som driver verksamheten.

Jenny Närfors

Jenny Närfors

JKN Consulting

Åkerövägen 12
761 94 Norrtälje

070-581 81 22
jknconsulting.se

facebook 
JKN Consulting

JKN Consulting

Konsult inom marknadsföring och affärsutveckling samt projektledning.

Behöver du hjälp med att marknadsföra dig? Jag hjälper dig med allt ifrån att skapa en genomtänkt hemsida och ta fram enklare kommunikationsmaterial, till att sätta ramarna för hur du kommunicerar med dina kunder genom att skapa en strategisk varumärkesplattform och planera din kommunikation, med utgångspunkt i just din affärsidé och dina mål och visioner.

Sandra Illemann

Sandra Illemann

Frisk & Skön

Rögårdsgatan 7
761 30 Norrtälje

0176-100 20
www.friskoskon.se

facebook instagram 

Frisk & Skön

Vi erbjuder många härliga terapeutiska behandlingar för ansikte, kropp & själ, händer & fötter för både kvinnor och män, ex.vis klassiska Ansiktsbehandlingar, Medicinsk hudvård, Massage, Akupunktur, Laser/IPL, Fotvård, Nagelvård mm.

Freijor:
Sandra Illemann
Yvonne Jonasson
Vill du uppdatera dina uppgifter i Freijas medlemsregister
maila dem till medlemsadmin@freija.se.
facebook website instagram website facebook