Nyheter

I nyhetsarkivet samlas alla inlägg och nyheter – som inbjudningar och berättelser/reportage från träffar, brev från ordförande, allmänna meddelanden till medlemmar mm, artikelarkivet helt enkelt.

Inbjudan till Norrtälje kommuns näringslivsmöte online – Livesändning 30 mars kl. 15:00

Med anledning av Coronasituationen bjuder vi in alla företagare i Norrtälje kommun till ett livesänt Teamsmöte för att diskutera den rådande utvecklingen ur ett lokalt näringslivsperspektiv. Vi hoppas ni har möjlighet att delta för att diskutera näringslivets behov samt kommunens fortsatta arbete. Anmäl er till mötet via länken nedan:

Datum: 30 mars 2020
Tid: 15:00-16:00
Plats: Livesänt Teamsmöte

Agenda:
• Kommunstyrelsens ordförande Bino Drummond öppnar mötet.
• Lägesrapport från Charlotta Tillbom, tf Kommundirektör
• Information om företagsakuten, Benjamin Råd Vaher, tillträdande näringslivschef
• Norrtäljehjälper.se, Therése Bäckström, HR Strateg
• Företagarna har ordet – Framför era frågor, idéer eller tankar i anmälan

Instruktioner för deltagande i livesänt Teamsmötet
På måndag morgon får du en länk till Teams livesändning. Du kommer in i mötet via en webbläsare eller via Microsoft Teams-appen som gäst.
Anmälan: Klicka här

Sofia Dejke

Sofia hälsar att Studio Karma erbjuder klasser online

Hej Freijor!
Från Studio Karma erbjuder vi numera klasser online! Vi sänder några av våra ordinarie klasser via Zoom. Den som av någon anledning inte vill eller kan komma till studion kan alltså vara med hemifrån. Man anmäler sig som vanligt via schemat som finns på hemsidan eller i appen.
// Sofia Dejke
Studio Karma

Sandra Grann Wahlgren

Sandra tipsar: Köp matlådor från Köket och Byssan eller grilltallrik för avhämtning på Kärleksudden

Restaurang Köket på kommunhuset (kl 7-15) och Café Byssan på sjukhuset (kl 8-16)
säljer matlådor för 50 kr/st, (köp även 10 st för 400 kr på Köket)

Grannköket catering serverar grilltallrik på Kärleksudden lördagar och söndagar kl 12-16 för avhämtning, drive thru och boat thru. Kärleksudden öppnar upp uteserveringen med gott och plats mellan borden vid fint väder. 
Välkomna!

Ulla Alvarsdotter

Ulla erbjuder distanshealing och andlig vägledning med målning online

Vill du ha hjälp att stå kraftfull i dig själv så du bättre kan hjälpa andra runtomkring dig just nu? Känner du någon som är i behov av healing?
Jag erbjuder nu halva priset på Distanshealing och Andlig vägledning med målning via Skype, WhatsApp eller Messenger.
Kontakta mig på info@beeyond.se så får du mer information.

Min andra bok ”Det inre leendet” är snart på väg till tryckeriet, men först är det textbearbetning, manusutveckling, bild- och omslagslayout, tryckning mm. som behöver göras.
Har du möjlighet att bidra med en slant? Allt är välkommet, från några tior till större summor som du kan skänka till bokens utformning och utgivande.

Swisha din summa till mitt företagsswish: 123 570 7617 (Beyond the limits). Tack.
Boken är en andlig roman som handlar om Emma och Klas och deras kommunikation mellan dimensionerna. De gör olika energiarbeten och visar på att det omöjliga faktiskt är möjligt. Att kvantfysikens värld är åtkomlig och att vi människor kan göra mer än vad vi tror om oss själva idag. Flera av deras vänner är med och katten Måns bidrar med sina kattlika energier. Kärlek, spännande möten och ovanliga samtal är delar i boken som uppskattas av de som hittills har läst mitt oredigerade manus.

Så här skrev förlagsägaren Yvonne Frank Månsson på bokförlaget Siljans Måsar när hon läst igenom mitt bokmanus:
Det är precis så som jag önskar om ett
manus: detaljrikt, spännande, fängslande, nytänkande, verklighetstroget, 
läsarvänligt och samtidigt oerhört magiskt!

Du kan förbeställa boken redan idag för ett billigare pris och också få den signerad.
Maila namn, adress och telefonnummer till mig på: info@beeyond.se och swisha 199 kr (ord pris 219 kr) till mitt företagsswish: 123 570 7617 (Beyond the limits) så hör jag av mig i juni när boken levereras från tryckeriet.
Tack för all er hjälp.

Lev väl och ta hand om dig själv och andra i din omgivning på bästa sätt!

Varma hälsningar
Ulla Alvarsdotter
Beeyond
Personlig och andlig utveckling

Tanja Dyredand

Tanja erbjuder presentkort, sin bok och online readings och Reiki healing

Hej alla Freijor – i dessa Coronatider tillhör jag en av riskgrupperna och har därför blivit tvungen att ställa in alla möten IRL, inklusive mina yogaklasser, föreläsningar och min bokturné. Vill du stötta en Freijasyster så får du gärna sprida mina erbjudanden som du ser här nedanför. // Tanja

☀

️Du kan köpa presentkort valfri summa som gäller 1.5 år nu och gäller för yoga, PT-yoga, stress coaching, behandlingar (reiki, kristall Healing, sound Healing gong & klangskålar, readings tarot/orakelkort, medial vägledning, liv-mellan-liv régression)

☀

️Du kan köpa min bok: Skratta&Pausa, med 80 enkla vardagsövningar för att minska stress, hjärntrötthet, smärta och få hormonbalans och sova bättre. Ett stort kapitel också med Self-Love bla zonterapi, torrborstning, eteriska oljor, kristaller och mycket mer. Bor du i närheten av Edsbro kan du få boken signerad och köpt här: Swisha 190kr till 1234714986 och skicka skärmdump så lägger jag ut bok sen i brevlådan hos oss. Bor du i resten av Sverige köper du via www.pug.se/skratta-pausa anger Skratta&Pausa 200kr

☀

️Du kan boka online Readings nu med tarot/orakelkort. 60 min 450kr och vi kör via messenger eller zoom. Med bild och ljud. Du kan ställa frågor om karriär, kärlek, ekonomi, eller vad du vill.

☀

️ Du kan boka online reiki healing, 30 min distans, 400kr eller 60min 600kr

☀

️Du kan boka in föreläsning, skrattyoga eller yoga klass med mig till ditt företag, din organisation eller myndighet, där vi bokar tex till höst eller liknande.

Hejja oss Frejjor. Vi klarar detta

Bliss in heart & Mind//Tanja Dyredand
Yoga Teacher & författare boken “Skratta&Pausa
Www.stressaav.nu
Istagram: @mindfully_tanja
Youtube. Com/Tanja Dyredand

Karolina Kaplan

Freijan Karolina Kaplan erbjuder Reiki utomhus

För dig som helst vill ses för en behandling hos mig, men är orolig för virus kan jag nu erbjuda vägledande samtal och Reiki healing utomhus! Vi tar en promenad i naturen helt enkelt och hittar en mysig plats att sätta oss på en stund. Jag bjuder på kaffe eller thé i thermos! 😊

Hör av dig via PM vid intresse!

Vänlig hälsning
Karolina, Du Vinner
karolina@duvinner.nu

www.duvinner.nu

Susann M Granström

Freijan Susann M Granström har öppet hus vecka 13, Online via Zoom

Hej kära Freijor! ✨

Välkommen vecka 13 – Öppet hus, Online via Zoom!
#callsusscoach #Zoom

VILL DU
– prata av dig
– styra upp din business
– få konfidentiellt samtal

Skicka PM (personligt meddelande via FB) om när du kan prata med mig online och kostnadsfritt.
Svarar så fort jag kan – pusslar ihop tiderna.
Vill hjälpa till allt jag kan och låta coachverktygen göra nytta för så många som möjligt!
Vill du dela så hjälper du mig att hjälpa 🙏

Suss Granström, tel 46 70 66 09 761, info@granstromkommunikation.se

Varmt Välkommen! 🌷
#nätverk #kommunikation #utveckling #energi #coaching #v1

Årets Freija 2020

Vi säger grattis till Josefin Ekberg, MagasinSkärgård, som på Freijas årsmöte måndagen 9 mars på Åtellet i Norrtälje välförtjänt tilldelades utmärkelsen Årets Freija 2020. Foto: Helen Sandberg. Under årsmötet så avtackades två avgående styrelsemedlemmar, samt två avgående valberedningsledamöter. Den nya styrelsen presenteras på sidan Kontakt.

Vill du coacha unga företagare i sommar?

Egen Sommar
Egen Sommar är ett utbildningsprojekt där ungdomar i åldern 15–19 år får testa på att vara egna företagare under sommarlovet. Utbildarna i Egen Sommar är också ungdomar som med stöd av företagare i kommunen kör en 14-dagars utbildning för dig och de andra deltagarna.
Som Egen Sommar-företagare får de möjlighet att tjäna egna pengar, få kunskap om företagande, skapa värdefulla kontakter i näringslivet samt utveckla sina entreprenöriella förmågor.
Det handlar om att våga, ta initiativ och öva sig i att ta kontakt.

Vi söker nu företagare som vill hjälpa till att stötta dessa unga under sommaren!
Projektet startar i maj och utbildningen av unga företagare äger rum veckan före och veckan efter midsommar, sen kör de i ca 6 veckor under sommaren med en gemensam avslutning i augusti, med redovisning över hur det har gått.

Här har du möjlighet att stötta en ung människa som vill prova hur det är att vara egen företagare, du kan dela med dig av alla dina erfarenheter och kunskaper samt nätverka med både unga och redan erfarna företagare.

Om du är intresserad eller har frågor maila lena.norrman@nyforetagarcentrum.se!

Norrtälje kommun
NyföretagarCentrum Roslagen

Freija årsmöte 2020

Härmed kallas alla Freijor till årsmöte på Åtellet i Norrtälje
måndag den 9 mars kl 18.30.

Mötet är gratis för alla medlemmar och Freija bjuder på lite att äta. Anmäl dig senast 24 februari så att vi vet hur mycket mat som ska förberedas och hur mycket plats vi behöver. Ange ev. allergier vid anmälan som vanligt. Välkomna att mingla och ha trevligt tillsammans med andra Freijor.

Årsmöteshandlingar

 

Anmäl dig »

Scroll to Top