Nyheter

I nyhetsarkivet samlas alla inlägg och nyheter – som inbjudningar och berättelser/reportage från träffar, brev från ordförande, allmänna meddelanden till medlemmar mm, artikelarkivet helt enkelt.

Freijamingel på Tullportsgatan 1, Norrtälje

Tullportsgatan 1Torsdagen den 21/10 kl.18-20 vill vi på Tullportgatan 1 gärna bjuda in alla Freijor till ett härligt höstmingel i butiken. Vi presenterar företaget, vår historia och framtidsplaner samt bjuder på bubbel & snacks och en lyxig goodiebag att ta med hem.

Ta gärna med en företagsväninna!

Varmt välkomna! 🍁 // Annika Ismarker och Anneli Asplund

 

Arrangemanget är gratis men vi vill gärna att ni anmäler er så vi kan fixa rätt antal goodiebags.

Solrosor

Sensommarfest hos Tårtstugan tisdag 5/10

Tisdagen 5 oktober så blir det en sensommarfest hos Freijan Karin Berionius, Tårtstugan på Tomta-Ekevägen 112 i Roslagsbro, där vi tar plats i hennes sommarlada – så eftersom vädret kan bli lite kyligt på kvällskvisten i början av oktober – klä dig varmt och/eller ta gärna med en filt! Freija står för buss till och från busstationen i Norrtälje – ange när du anmäler dig om du vill åka med i bussen eller inte. Den avgår från Norrtälje busstation, Taxistolpen, kl. 18.15 och åker hem från Tårtstugan kl. 22.00.

Vi serveras en lyxig buffé från Freijan Elisabeth Ericson, Adamsberg Buffé med ostar, fisk, kallskuret, röror, grönsaker och potatis. Till det får vi ett glas vin/öl till maten och så en dessert från Tårtstugan, allt till det facila priset av 340 kr/kuvert. Ange eventuella allergier vid anmälan.

Vi kommer att ha ett vinlotteri och om några Freijor vill profilera sig lite extra till sina medfreijor och skänka en vinst så kan vi fixa ett presentlotteri också.  Skriv gärna detta vid anmälan.

Bindande anmälan senast måndagen den 27 september. Begränsat antal så först till kvarn gäller. Varmt välkomna, hoppas vi ses!

Birgitta och Mira

Picknick-mingel med Birgitta och Mira på måndag 13/9

Nu när det är möjligt att anordna fysiska träffar igen (inom gränserna för rekommendationerna naturligtvis) så tänkte vi starta lite mjukt med ett picknick-mingel utomhus på Roslagens Brukshundklubb, Höstgatan 2 i Norrtälje.

Där kommer Freijas ordförande Birgitta berätta lite om sin sidoverksamhet som kontrakterad soldat/hundförare i Roslagsbataljonens 281:a insatskompani.

Mira vilar en stund
Eftersom det är hundens vecka, v 37 så är naturligtvis också Mira på plats.

Ta med något att sitta på, något att äta och dricka (t ex té/kaffé och macka) så samlas vi och har trevligt och får veta lite om både Brukshundklubbens och Försvaret/hemvärnets verksamheter.

Birgitta Björling - baskerpåtagning
Birgitta

Mötet kostar gratis men för att veta om och hur många som kan tänka sig att komma så vill vi gärna att du anmäler dig så vi vet om det är någon idé att samla ihop utrustningen och förbereda en kort föreläsning.

Hoppas vi ses!

ANMÄL DIG ►►

INBJUDAN Roslagens Företagsgala 2021

Exklusivt för dig som Freija och stadig gäst på Roslagens Företagsgala. Välkommen till årets gala torsdag 11 november kl 19.15 (minglet startar kl 18.30) på Culinar, Campus Roslagen i Norrtälje. Underhållning: Madmen Band.

Vi vill gärna ha dig som gäst vid galan. Vi bjuder på välkomstdryck, förrätt, varmrätt, öl/vin och kaffe. I år är middagen signerad Daniel Tottie i samarbete med Culinar.

Beroende på Covidpandemin och gällande restriktioner (t ex endast sittande och avstånd mellan gäster) kan vi endast ge plats för drygt 200 gäster. Efterfrågan från våra partners och sponsorer har varit mycket stort. Det innebär att vi i nuläget endast kan erbjuda platser vid borden 26 och 28 (med viss begränsad sikt). Se bild nedan.

Först till kvarn gäller. Begränsat antal platser. Biljettpris 1.190 kr inkl moms på 238 kr. Annonsering påbörjas under vecka 36.

Boka din plats via nedan länk:
http://www.foretagsgalan.se/anmalan-biljett/bokningssidan/

Under kvällen delas priser ut till:

  • Årets Nyföretagare (av NyföretagarCentrum Roslagen och Norrtälje kommun)
  • Årets … (av Norrtälje Handelsstad)
  • Årets Entreprenör (av Roslagens Sparbanks Stiftelser)
  • Årets Företagare (av Företagarna Roslagen)
  • Årets Rospigg (av Norrtelje Tidning)

Arrangörer: Boerictomas Konsult AB i samarbete med Norrtelje Tidning, Roslagens Sparbanks Stiftelser, NUAB och West Art. Samt med uppbackning av partners och sponsorer. Se hemsidan: www.foretagsgalan.se.

Midsommarkrans

Sommarhälsningar från ordförande

Sommaren är äntligen här! Kan höra en och annan säga; nu vänder det mot mörkare årstid. Men i takt med sommarens ankomst ser jag hur det ljusnar!
Under året med Corona har de flesta mer eller mindre stött på utmaningar men tillsammans har vi tagit oss runt de olika hinder som Corona-året har utmanat oss. Utan mina fantastiska medarbetare i styrelsen hade det vi har åstadkommit inte varit möjligt, t ex digitalt årsmöte. Nu hoppas vi alla att restriktionerna fortsätter att lätta och ge oss större frihet att träffas. Men fortsatt med försiktighet och vi följer noga händelseutvecklingen!
Lite mer action i höst hoppas vi på och om restriktionerna tillåter hoppas jag vi ses på en höstträff.
Under detta år då vi inte har haft möjlighet att anordna fysiska träffar är det fantastiskt att se hur vi Freijor inspirerar och hjälper varandra digitalt, via facebooksidan och andra kanaler. Vi har alla ovärderliga kunskaper och tillsammans med utmaningar i våra verksamheter triggar och motiverar vi varandra framåt.
Har du en fundering, idé eller bara vill bolla om någonting så är du alltid välkommen att höra av dig till någon av oss I styrelsen!
Ta hand om er och jag hoppas alla får njuta av en riktigt härlig sommar!

Sommarhälsningar
Birgitta

Scroll to Top