freijalogo.ram.180x180-opt
tisdag 25th februari 2020


Vill du coacha unga företagare i sommar?

Egen Sommar
Egen Sommar är ett utbildningsprojekt där ungdomar i åldern 15–19 år får testa på att vara egna företagare under sommarlovet. Utbildarna i Egen Sommar är också ungdomar som med stöd av företagare i kommunen kör en 14-dagars utbildning för dig och de andra deltagarna.
Som Egen Sommar-företagare får de möjlighet att tjäna egna pengar, få kunskap om företagande, skapa värdefulla kontakter i näringslivet samt utveckla sina entreprenöriella förmågor.
Det handlar om att våga, ta initiativ och öva sig i att ta kontakt.

Vi söker nu företagare som vill hjälpa till att stötta dessa unga under sommaren!
Projektet startar i maj och utbildningen av unga företagare äger rum veckan före och veckan efter midsommar, sen kör de i ca 6 veckor under sommaren med en gemensam avslutning i augusti, med redovisning över hur det har gått.

Här har du möjlighet att stötta en ung människa som vill prova hur det är att vara egen företagare, du kan dela med dig av alla dina erfarenheter och kunskaper samt nätverka med både unga och redan erfarna företagare.

Om du är intresserad eller har frågor maila lena.norrman@nyforetagarcentrum.se!
Norrtälje kommun
NyföretagarCentrum Roslagen

Freija årsmöte 2020

Freijas årsmöte 2020 äger rum på Åtellet i Norrtälje
måndag den 9 mars kl 18.30.

Mötet är gratis för alla medlemmar och Freija bjuder på lite att äta. Anmäl dig senast 24 februari så att vi vet hur mycket mat som ska förberedas och hur mycket plats vi behöver. Ange ev. allergier vid anmälan som vanligt. Välkomna att mingla och ha trevligt tillsammans med andra Freijor.

Du hittar årsmöteshandlingar inkl. valberedningens förslag på Freijas hemsida.
facebook instagram youtube facebook 
Freija, Roslagens företagarkvinnor