freijalogo.ram.180x180-opt
tisdag 18th februari 2020


Hej Freija,

Har du inte anmält dig till morgondagens medlemsmöte hos Brandmännen så passa på eftersom vi har fått tre stycken sena återbud och har öppnat anmälningen via hemsidan igen. Först till kvarn gäller...
Sen har det visst rått förvirring kring vilket datum årsmötet äger rum och vi vill passa på att klargöra att som kallelsen sa (som gick ut den 3:e februari) så är det måndagen den 9 mars. Årsmötet kan inte flyttas utan att ny kallelse går ut!

Besök hos brandmännen i deras nya lokaler

Onsdagen den 19 februari, kl 19, gör vi ett besök hos brandmännen i Norrtälje i deras sprillans nya lokaler på Alestavägen 4 (som Google inte har lärt sig ännu för vägen är så ny, men den startar från Södra kustvägen vid Norrtäljes södra infart) och få lära oss mer om hur räddningstjänsten i kommunen fungerar.

Medlemsmötet är gratis, men ingen mat serveras så stoppa i dig något innan du kommer. Max antal 35 st.

Läs mer och anmäl dig

Freija årsmöte 2020 måndag 9 mars

Alla Freijor hälsas varmt välkomna på årsmöte 2020 på Åtellet i Norrtälje
Måndag den 9 mars kl 18.30.

Mötet är gratis för alla medlemmar och Freija bjuder på lite att äta. Anmäl dig senast 24 februari så att vi vet hur mycket mat som ska förberedas och hur mycket plats vi behöver. Ange ev. allergier vid anmälan som vanligt. Välkomna att mingla och ha trevligt tillsammans med andra Freijor.

Du hittar förslag till dagordning och andra årsmöteshandlingar på hemsidan.
Läs mer
facebook instagram youtube facebook 
Freija, Roslagens företagarkvinnor