Freija Roslagens företagarkvinnor
fredag 17 maj 2024

Hej Freija

Här kommer några ord och inbjudningar från Freija... Först inbjudan till Freijas sommarfest som i år går av stapeln torsdagen 13 juni på Bistro Magasinet i hamnen i Norrtälje. Sen om ni bläddrar lite längre ned så hittar ni en presentation av medlemmarna i vår nya styrelse med lite mer info om vilka de är och vad de vill med Freija.

FREIJATRÄFF MED SOMMARFEST
torsdagen 13 juni 2024

Inbjudan till Freijaträff med sommarfest torsdagen 13 juni 2024 på Bistro Magasinet i Norrtälje hamn. Mingel från 17.30, middag 18.30.

Välkommen på Freijas sommarfest!

Torsdagen den 13 juni ser vi fram emot en härlig sommarfest med Freijas medlemmar på Bistro Magasinet i Norrtälje! Mingel och fördrink serveras från kl. 17.30 och middagen startar kl. 18.30. Bistro Magasinet kommer att servera en italiensk trerättersmiddag och vi hoppas förstås på sol och en härlig sommarkväll när vi firar in sommaren tillsammans med andra Freijor.

Under kvällen kommer det som vanligt att hållas ett sommarlotteri där alla som vill gärna får skänka en present och därmed passa på att marknadsföra sig.

Anmälan till sommarfesten görs på vår hemsida (anmälan är bindande). Glöm inte att ange eventuella allergier eller specialkost vid din anmälan.

Kostnad: 550 kronor per person (I priset ingår välkomstbubbel, trerätters middag samt kaffe)
Plats: Bistro Magasinet, Hamnpromenaden 11, Norrtälje
Sista anmälan: Anmäl dig senast 3 juni 2024

550 kr

Vill du veta vilka som kommer till en Freijaträff – kolla Freijas facebook-grupp för medlemmar, där kan du kommunicera med andra Freijor om sällskap till Freijaträffar.

Vill du se en lista över alla Freijor för att se om du kan göra sällskap med någon, kolla på hemsidan under på sidan FREIJORNA • freija.se där listas samtliga Freijor med bild, namn och länk till företag- och kontaktuppgifter.

Presentation av Freijas styrelse 2024

Katarina Holmberg
Katarina Holmberg, ordförande Katarina driver sedan drygt sju år Norrtelje Musteri och sedan drygt ett år även Norrtelje Lanthandel. Hon brinner för att stärka den lokala småskaliga livsmedelsproduktionen och för att öka medvetenheten kring vår mat och hur den är producerad. Katarina är rådgivare på Företagslabbet och på Eldrimner, Sveriges nationella resurscentrum för mathantverk samt administrerar den lokala Reko-ringen REKO Norrtälje.
”Jag vill att medlemskap i Freija ska vara ett självklart val för alla kvinnliga företagare i Roslagen och att vår förening både ska påverka utvecklingen av det lokala företagsklimatet samt stötta, utbilda och peppa våra medlemmar.”
Maria Gerlofson
Maria Gerlofson, suppleant Maria driver företaget Act and Grow och stärker kvinnliga ledare och entreprenörer att våga mer och samtidigt hålla i längden. Act and Grow erbjuder coachning, workshops och föreläsningar. Maria är även författare till fackböcker och har haft företag i 30 år
”Jag vill bidra till hållbart och lönsamt företagande för kvinnor.
Anna Järnebeck
Anna Järnebeck, suppleant Anna driver sedan två år eget företag inom kommunikation, med främsta fokus att stärka den digitala synligheten för företag och organisationer. Anna har tidigare arbetat som kommunikatör i både privat och offentlig sektor.
”Jag är glad att få vara en del av Freijas styrelse och hoppas på att kunna bidra med mina kunskaper för både föreningen och våra medlemmar.”
Annkristin Hult
Annkristin Hult, vice ordförande Annkristin driver tillsammans med fyra delägare Rodens Ullbruk AB. Spinneriet startade under hösten 2023 och tillverkar ullgarn från fåren i Roslagen.
”Som företagare har jag funnits i Norrtälje i nästan 40 år, och engagerar mig i hållbarhetsfrågor och nätverkande.”
Marie A Györi
Marie A Györi, sekreterare Marie driver företaget Quadrata, kalligrafi och grafisk form. Hon arbetar med skönskrift, grafisk form för både digital och tryckt media. Marie har arbetat med kalligrafi de senaste trettio åren och är en av Sveriges få yrkeskalligrafer. Vid sidan av uppdrag undervisar hon både digitalt och IRL. Marie har varit medlem i Freija i 15 år och sekreterare de senaste nio åren.
Lotta Unosson
Lotta Unosson, ledamot Lotta driver Kapellskär camping, vandrarhem och småbåtshamn i Riddersholms naturreservat. Efter en yrkeskarriär som datakonsult och med egen inredningsbutik så landade Lotta inom besöksnäringen. Lotta är uppvuxen i en företagarfamilj och har drivit företag i hela sitt yrkesverksamma liv.
”Mina hjärtefrågor är att skapa lönsamma företag och ökat samarbeten företag emellan.”
Nisreen Alhabbash
Nisreen Alhabbash, kassör Nisreen är en redovisningsekonom och auktoriserad lönekonsult som driver NA Consulting. Hon är också grundare av Magdans med Nisreen, med visionen att främja välmående både fysiskt och mentalt genom magdans. Dessutom driver hon restaurangen Bistro och Cafét vid Norrtälje hamn, som erbjuder både högklassig italiensk och svensk mat samt fika.
”Som person är jag driven och älskar att utmana mig själv, därför det är så bra att vara med i Freijas styrelse.”
facebook instagram youtube facebook 
Freija, Roslagens företagarkvinnor
Email Marketing Powered by MailPoet