Freija Roslagens företagarkvinnor
tisdag 16 april 2024

Hej Freija

Här kommer inbjudan till nästa Freijaträff som blir måndagen 13 maj kl. 18:00 på Kaserngatan 1 i Norrtälje - välkomna att komma och nätverka med andra Freijor och lyssna till två Freijor med konstnärliga och kreativa verksamheter. Hoppas vi syns där!
FREIJATRÄFF - tema Nobel med Marie och Elisabeth. Kl. 16 i konferensrummet på Kaserngatan 1 i Norrtälje måndagen 13 maj 2024.

FREIJATRÄFF - tema Nobel med Marie Györi & Elisabeth Biström 13 maj

Kl. 18.00 måndagen 13 maj kommer Freijorna Marie Györi och Elisabeth Biström berätta om sina verksamheter som kalligraf samt illustratör/konstnär med fokus på en av deras gemensamma kunder: Nobelstiftelsen. Vi får veta lite mer om hur det är att arbeta med Nobelpriset och diplomen som delas ut tillsammans med medaljen.

Vi håller till i konferensrummet på Kaserngatan 1 i Norrtälje och får förutom ett spännande föredrag och nätverkande med andra Freijor också något att dricka och äta. Kostnad 130 kr. Välkomna!
Vill du veta vilka som kommer till en Freijaträff – kolla Freijas facebook-grupp för medlemmar, där kan du kommunicera med andra Freijor om sällskap till Freijaträffar.

Vill du se en lista över alla Freijor för att se om du kan göra sällskap med någon, kolla på hemsidan under på sidan FREIJORNA • freija.se där listas samtliga Freijor med bild, namn och länk till företag- och kontaktuppgifter.
facebook instagram youtube facebook 
Freija, Roslagens företagarkvinnor
Email Marketing Powered by MailPoet