Freija Roslagens företagarkvinnor
lördag 06 april 2024

Hej Freija

Här kommer några ord från ordförande och en påminnelse om att inte glömma bort att anmäla dig till nästa Freijaträff som går av stapeln på torsdag 11 april!

Kort rapport från senaste styrelsemötet

Vi i styrelsen träffas en gång i månaden och efter varje styrelsemöte kommer vi dela med oss till alla er Freijor lite kort om vad som avhandlats. I onsdags (3/4) morse träffades vi för en intensiv och produktiv timme och förutom de sedvanliga punkterna kring ekonomi, nya medlemmar och inkomna skrivelser så diskuterade vi kommande evenemang, förslag för att stärka föreningens ekonomi och dessutom beslutade vi bland annat följande:
  • Vi kommer skicka ut en kort enkät till er allihop för att stämma av vad ni som medlemmar vill få ut av ert medlemskap i Freija och vilka frågor och aktiviteter ni vill att vi ska fokusera på. Håll ögonen öppna så dyker den upp i er mail inom ett par veckor.
  • Datum för kommande styrelsemöten. Ni hittar dem i kalendern på hemsidan och ni är hjärtligt välkomna att höra av er med sådant som ni vill att vi ska ta upp eller om ni vill komma och delta vid något möte.
/Katarina · ordforande@freija.se
SAVE the DATE torsdagen 13 juni 2024 FREIJATRÄFF med SOMMARFEST
  • Årets sommarfest kommer gå av stapeln den 13 juni, boka in datumet i era kalendrar så kommer mer info efter hand.

FREIJATRÄFF hos Jennys Dagspa i Norrtälje på Ladugatan 1 torsdagen 11 april kl. 18.30

Freijan Jenny Vesterlund bjuder in oss Freijor att nätverka på sitt dagspa på Ladugatan 1 i Norrtälje torsdagen 11 april kl. 18.30. Jenny kommer förstås att berätta om sin verksamhet och sina utbildningar men vi utlovas att det kommer också hända något mer...

Varför inte göra sällskap med en annan Freija?. Kom och nätverka och ha trevligt tillsammans och passa på att presentera dig själv och din verksamhet för Freijorna där.

Kostnad 150 kr. Vi får något att dricka och något att tugga på under tiden vi nätverkar med varandra och lyssnar till Jenny med gäster. Välkommen, hoppas vi syns :-)

FREIJATRÄFF med Nobeltema. Marie Györi & Elisabeth Biström måndagen 13 maj kl. 18.00 i Norrtälje

Kl. 18.00 måndagen 13 maj kommer Freijorna Marie Györi och Elisabeth Biström berätta om sina verksamheter som kalligraf samt illustratör/konstnär med fokus på en av deras gemensamma kunder: Nobelstiftelsen. Vi får veta lite mer om hur det är att arbeta med Nobelpriset och diplomen som delas ut tillsammans med medaljerna.

Vi håller till i konferensrummet på Kaserngatan 1 i Norrtälje och får förutom ett spännande föredrag och nätverkande med andra Freijor också något att dricka och äta. Kostnad 130 kr. Välkomna!
Vill du veta vilka som kommer till en Freijaträff – kolla Freijas facebook-grupp för medlemmar, där kan du kommunicera med andra Freijor om sällskap till Freijaträffar.

Vill du se en lista över alla Freijor för att se om du kan göra sällskap med någon, kolla på hemsidan under på sidan FREIJORNA • freija.se där listas samtliga Freijor med bild, namn och länk till företag- och kontaktuppgifter.
facebook instagram youtube facebook 
Freija, Roslagens företagarkvinnor
Email Marketing Powered by MailPoet