Freija Roslagens företagarkvinnor
onsdag 27 mars 2024

Hej Freija

Påsken närmar sig, dagarna blir längre och ljuset återvänder. Trots kalla vindar och enstaka snöflingor så känns det verkligen som om våren är på väg och allt startar om på nytt. Det är precis vad som händer i Freija också just nu, med en nästan helt ny styrelse som nyfiket börjat dra upp riktlinjer för resten av året. Vi har många idéer som ligger och gror och det är jag övertygad om att du som medlem också har. Tveka inte att höra av dig till oss i styrelsen med dina tankar. Snart kommer du hitta information här på hemsidan om våra planer för framtiden och vi är glada för all input vi får från engagerade medlemmar. Vi är Roslagens största företagarförening och det ska märkas!

Slutligen, så här i påskkärringarnas tid vill jag skänka en tanke till alla de starka kvinnor som för drygt 300 år sedan brändes på bål för att omvärlden kände sig hotad av deras kunskap. Vi har det oändligt mycket bättre idag även om vi fortfarande kämpar mot inskränkthet och rädslor, bara för att vi vill ha ett samhälle där alla har samma möjlighet att driva företag och utvecklas. Vi har en bit att gå innan vi är där och Freija ska vara en självklar del av utvecklingen, vi ska påverka, inspirera och stötta.

Jag önskar er alla en härlig påsk och hoppas att vi ses på Blåkulla!
Katarina Holmberg, ordförande i Freija - Roslagens företagarkvinnor

FREIJATRÄFF hos Jennys Dagspa på Ladugatan 1 i Norrtälje, torsdagen 11 april kl. 18.30

Freijan Jenny Vesterlund bjuder in oss Freijor att nätverka på sitt dagspa på Ladugatan 1 i Norrtälje torsdagen 11 april kl. 18.30. Jenny kommer förstås att berätta om sin verksamhet och sina utbildningar men vi utlovas att det kommer också hända något mer... Kostnad 150 kr.

Vi får något att dricka och något att tugga på under tiden vi nätverkar med varandra och lyssnar till Jenny med gäster. Välkommen, hoppas vi syns :-)
FREIJATRÄFF hos Jennys Dagspa i Norrtälje torsdagen 11 april
Jennys Dagspa - Ladugatan 1, Norrtälje
facebook instagram youtube facebook 
Freija, Roslagens företagarkvinnor
Email Marketing Powered by MailPoet