Freija Roslagens företagarkvinnor
söndag 17 mars 2024

Hej Freija

Årsmötet som hölls på Företagslabbet 6 mars med 35 Freijor närvarande, resulterade i både ny ordförande och ny kassör plus flera nya ledamöter - se mer om detta längre ned.
Vi har också inbjudan till kommande Freijaträffar - anmäl dig med en gång!

FREIJATRÄFF hos Jenny's Dagspa, torsdagen 11 april

FREIJATRÄFF hos Jennys Dagspa i Norrtälje torsdagen 11 april
Freijan Jenny Vesterlund bjuder in oss Freijor att nätverka på sitt dagspa på Ladugatan 1 i Norrtälje torsdagen 11 april kl. 18.30. Jenny kommer förstås att berätta om sin verksamhet och sina utbildningar men vi utlovas att det kommer också hända något mer...

Vi får något att dricka och något att tugga på under tiden vi nätverkar med varandra och lyssnar till Jenny med gäster. Välkommen, hoppas vi syns :-)

150 kr

Freijas styrelse 2024. Katarina Holmberg, ordförande. Nisreen Alhabbash, kassör. Marie Gyyöri, sekreterare. Annkristin Hult, vice ordförande. Tina Matseus, ledamot. Lotta Unosson, ledamot. Anna Järnebeck, suppleant. Maria Gerlofson, suppleant.

Freijas styrelse 2024

Ny ordförande, ny kassör och nya ledamöter

På årsmötet 6 mars 2024 så avgick Annika Ismarker som ordförande för Freijas styrelse, en plats som hon innehaft i två år. Vi tackar Annika för hennes insats under dessa två år och välkomnar vår nya ordförande Katarina Holmberg. Vi fick också en ny kassör då Helen Sandberg som suttit tre perioder som ledamot och kassör avgick och årsmötet valde Nisreen Alhabbash som ledamot och den nya styrelsen valde henne till kassör på sitt konstituerande styrelsemöte - välkommen Nisreen!

Avgick ur styrelsen gjorde också Anna Malvina Svennung, Annika Averland, Suss Granström och Emma Röttorp. Vi tackar dem varmt för åren de lagt ner på Freija och hoppas att vi ses på Freijaträffar framöver också i fortsättningen. Förutom Katarina och Nisreen så fick vi flera nya ledamöter i styrelsen som Lotta Unosson, Tina Matseus och suppleanterna Anna Järnebeck och Maria Gerlofson - varmt välkomna!

Årets Freija 2024 - Annkristin Hult

På Freijas årsmöte den 6 mars 2024 så röstade de närvarande medlemmarna fram Annkristin Hult fram som Årets Freija med motiveringen "Annkristin Hult har med kollegorna på Rodens Ullbruk startat Sveriges modernaste ullspinneri och satt svensk ull och Norrtälje inte bara på Sverigekartan, utan också på världskartan". Annkristin var en av fem nominerade Freijor. Vi säger ett välförtjänt grattis till henne!

Artiklar i Norrtelje Tidning om Freija

Årsmötet som hölls på Företagslabbet 6 mars resulterade i både ny ordförande och ny kassör plus flera nya ledamöter. Som ni kanske såg så resulterade det också i två artiklar om Freija och Årets Freija i Norrtelje tidning på internationella kvinnodagen fredagen 8 mars - kul!
Den första artikeln handlar om Årets Freija 2024 - Annkristin Hult och den andra handlar om Freijor och kvinnors företagande. I den syns samtliga Freijor som avgick ur styrelsen (förutom Anna Malvina Svennung) på bild.
Artikel om Årets Freija 2024 i NT
Artikel om Freija i NT 8/3 2024 med gamla styrelsen
Länk till artiklarna:
https://www.norrteljetidning.se/2024-03-08/annkristin-ar-arets-freija/
https://www.norrteljetidning.se/2024-03-08/de-peppar-kvinnor-att-starta-eget-friheten-ar-vard-mycket/

FREIJATRÄFF med Marie Györi & Elisabeth Biström 13 maj

FREIJATRÄFF - tema Nobel med Marie och Elisabeth. Kl. 16 i konferensrummet på Kaserngatan 1 i Norrtälje måndagen 13 maj 2024.
Kl. 18.00 måndagen 13 maj kommer Freijorna Marie Györi och Elisabeth Biström berätta om sina verksamheter som kalligraf samt illustratör/konstnär med fokus på en av deras gemensamma kunder: Nobelstiftelsen. Vi får veta lite mer om hur det är att arbeta med Nobelpriset och diplomen som delas ut tillsammans med medaljen.

Vi håller till i konferensrummet på Kaserngatan 1 i Norrtälje och får förutom ett spännande föredrag och nätverkande med andra Freijor också något att dricka och äta. Kostnad 130 kr. Välkomna!
facebook instagram youtube facebook 
Freija, Roslagens företagarkvinnor
Email Marketing Powered by MailPoet