freijalogo.ram.180x180-opt
torsdag 19th december 2019


Julhälsning

Hej alla Freijor,
Året som gått lägger vi snart till handlingarna och vi kan minnas trevliga medlemsträffar och event under året. Samhörighet, nätverkande, detta tillsammans med all positivitet, idétänkande och mod från medlemmar gör att jag ser fram emot 2020. Denna positiva utveckling hade inte varit möjlig utan medlemmarna i Freija.

Under evenemang på hemsidan ser ni vad som kommer hända under första kvartalet av 2020.
Jag vill passa på att ge en eloge åt styrelsen! Det har varit väldigt roligt att få arbeta ihop med en styrelse som varit enig i alla frågor av vikt och som ställt upp inom alla våra aktiviteter. Men även övriga Freija medlemmar har ställt upp och hjälpt till och vårt gemensamma arbete och att verka tillsammans har också i hög utsträckning bidragit till den goda stämning som jag känner genomsyrar föreningen.

Jag vill önska er alla En God Jul och Ett Gott Nytt År!

Birgitta Björling
Ordförande
fairygodmother

Jallabina, HLR och BH-skola hos Qvinns och PXC Signhild torsdagen 16 januari

Qvinns och PXC
Torsdagen 16 januari kl. 18.30 är det dags för 2020 års första medlemsmöte, denna gång så är det Freijorna Christina och Jessica Sundman på Qvinns samt Freijan Signhild Örnberg (PXC Underwear) som bjuder in oss till sig på Stockholmsvägen 25 i Norrtälje. Som vanligt blir det mingel och tid för nätverkande Freijor emellan. Vi börjar kvällen med en kort presentation av företagen. Därefter har vi ett fullspäckat program fyllt av glädje, nyttigt vetande och livsviktig kunskap.
  • Testa JALLABINA® en lätt dansträning till ljuvliga toner från Mellanöstern. ALLA kan delta I en klass JALLABINA®! Du behöver INTE kunna någon Mellanösterndans för att delta. JALLABINA® på arabiska betyder ”Kom med oss”, vilket också är en av grundstenarna i detta roliga danspass.
  • Kort Bh-skola med mannekänguppvisning
  • Kort genomgång av Hjärt- och lungräddning, HLR-rådets utbildningsprogram och praktiska tips.
Vi har beställt en mumsig, matig vegetarisk wrap av Sandra från Grannköket.
Wrap, dryck, kaffe/te och kaka - 80 kr/person.
Anmälan senast tisdag den 14 januari, Freijas hemsida
Jessica Sundman
Christina Sundman
Signhild Örnberg
Hoppas att vi ses hos oss!
Vänliga hälsningar Christina, Jessica, Vilma och Signhild

Anmäl dig på freija.se
facebook instagram youtube facebook 
Freija, Roslagens företagarkvinnor