Freija, Roslagens företagarkvinnor, 35 år 1988-2023
fredag 08 september 2023

Hej Freija

Missa inte tillfället att komma på höstens första Freijaträff som går av stapeln tisdagen 19 september kl. 18.00 på Nyföretagarcentrum i Norrtälje. Träffa Freijor och få kunskaper.
Det finns fortfarande några platser kvar!
Gun-Britt Holmgren

Freija tematräff 19/9: Kvinna mitt i livet och hormonerna. Vad händer i kroppen och vad kan du göra för att lindra klimakteriebesvär?

Freijan Gun-Britt Holmgren från Hälsa Hela Livet bjuder in oss till en tematräff tisdagen den 19 september kl. 18 hos Nyföretagarcentrum på Kaserngatan 1 i Norrtälje.

Syftet är att öka kunskapen om vad det är som händer i kroppen när våra hormoner förändras, varför alla symtom uppstår och vad du kan göra själv för att lindra.

Gun-Britt berör fysiologi-menscykel-hormoner, symtom som kan uppstå i klimakteriet och varför de uppstår, vad du kan göra själv och hur du kan förhålla dig till denna fas i livet, samt hormonersättning och livsstilsrelaterade åtgärder.

Det blir förhoppningsvis mycket matnyttigt att få med sig för alla.
Alla kvinnor i alla åldrar är välkomna!

Det kostar 110 kr och du får förutom kunskaper och lite material från Gun-Britt också något lätt att stoppa i dig. Begränsat antal platser så först till kvarn gäller! Anmäl dig här på freija.se.

110 kr

facebook instagram youtube facebook 
Freija, Roslagens företagarkvinnor
Email Marketing Powered by MailPoet