Freija, Roslagens företagarkvinnor, 35 år 1988-2023
måndag 28 augusti 2023

Hej Freija

Välkommen tillbaka till en välmatad Freijahöst efter en förhoppningsvis bra, avkopplande och/eller arbetsam sommar. Vi sitter nu som bäst och planerar in höstens alla Freijaträffar. Skulle du vilja arrangera en Freijaträff där du presenterar din verksamhet eller delar med dig av dina kunskaper så är du mer än välkommen att kontakta styrelsen så planerar vi in det!

Den första Freijaträffen för hösten blir tisdagen 19 september då Freijan Gun-Britt Holmgren från Hälsa Hela Livet bjuder in oss till en tematräff - Kvinna mitt i livet och hormonerna. Vad händer i kroppen och vad kan du göra för att lindra klimakteriebesvär?

Vi vill också tipsa om att förbokningen till Roslagens företagsgala 2023 stänger på torsdag 31/8 - passa på så inte biljetterna tar slut innan du hunnit anmäla dig. Vill du sitta med andra Freijor så skriv att du vill sitta vid Freijabordet när du anmäler dig.

Inbjudan till alla Freijor - förboka biljett till företagsgalan senast 31/8

Roslagens Företagsgala

torsdag 9 november 2023
Mingel från 18.30. Vi kör igång 19.15

Roslagens Företagsgala har blivit en hejdundrande succé. Glada pristagare, bra mat, bra underhållning, hög stämning och mycket mingel. ÅRETS FEST i Roslagen !
DU VILL VÄL VARA MED I ÅR !
Galakväll på Culinar Campus Roslagen. Vi räknar med ett dela ut följande priser under kvällen

Årets Nyföretagare (Nyföretagarcentrum och Norrtälje kommun)
Årets Företagare (Företagarna Roslagen och Norrtälje kommun)
Årets Rospigg (Norrtelje Tidning)
Årets Entreprenör (Roslagens Sparbanks Stiftelser)
ÅRETS ! (Norrtälje Handelsstad)
Årets Freija (Freija, Roslagens företagarkvinnor)

Vi vill väldigt gärna ha er/dig som en av våra speciella gäster på galan. Förrätt, varmrätt, öl/vin och kaffe till middagen. Mousserande till minglet ingår. Det fina gänget på Culinar serverar och sköter bar och mingel ! ALLTID BRA UNDERHÅLLNING ! ”Watts Up Entertainment”

Vi vill ha er/din bokning redan nu. Begränsat antal platser ! Du får en härlig kväll och träffar många trevliga människor. Om du vill sitta tillsammans med ………… Ange det vid bokningen. GALApris 1.300 plus moms 325 = 1.625 per person.

Nu har du möjlighet att FÖRBOKA
Välkommen med er/din bokning snarast möjligt SENAST den 31 augusti !
ange Företag/ fakturaadress/ epostadress/ antal platser

BOKA HÄR: http://www.foretagsgalan.se/anmalan-biljett/bokningssidan/
Självklart sker ingen fakturering förrän Galan bekräftats kunna genomföras.
Har du frågor/synpunkter – hör av dig till Tomas Ackelman via e-post ackelman.tomas@telia.com
Boerictomas Konsult AB

Foretagsgalan-Biljett-Inbjudan-230830.pdf

Freija tematräff 19/9: Kvinna mitt i livet och hormonerna. Vad händer i kroppen och vad kan du göra för att lindra klimakteriebesvär?

Gun-Britt Holmgren
Freijan Gun-Britt Holmgren från Hälsa Hela Livet bjuder in oss till en tematräff tisdagen den 19 september kl. 18 hos Nyföretagarcentrum på Kaserngatan 1 i Norrtälje.

Syftet är att öka kunskapen om vad det är som händer i kroppen när våra hormoner förändras, varför alla symtom uppstår och vad du kan göra själv för att lindra.

Gun-Britt berör fysiologi-menscykel-hormoner, symtom som kan uppstå i klimakteriet och varför de uppstår, vad du kan göra själv och hur du kan förhålla dig till denna fas i livet, samt hormonersättning och livsstilsrelaterade åtgärder.

Det blir förhoppningsvis mycket matnyttigt att få med sig för alla.
Alla kvinnor i alla åldrar är välkomna!

Det kostar 110 kr och du får förutom kunskaper och lite material från Gun-Britt också något lätt att stoppa i dig. Begränsat antal platser så först till kvarn gäller!

Frukost med professor Micael Dahlen
– 27 september kl. 7.30

Välkommen på frukost och föreläsning med ekonomiprofessor Micael Dahlen!

Företagarna Roslagen, Roslagens sparbank, Roslagens Sparbanks stiftelser och Norrtälje kommun bjuder dig som är företagare på en spännande morgon! Det blir en inspirerande stund med frukost, mingel, föreläsning och panelsamtal. Detta vill du inte missa!

Datum: Onsdag 27 september
Tid: 07.30 öppnar vi dörrarna! Föreläsningen startar 8.15.
Plats: Culinar Kök & Catering, Vilhelm Mobergs gata 2, Norrtälje

Anmäl dig: Frukost med professor Micael Dahlen - Företagarna (foretagarna.se)!
Begränsat antal platser så anmäl dig snarast!


Micael Dahlen - Samhället, framtiden, konsumentbeteenden och människans jakt på lycka!
Som 34-åring blev Micael Dahlen Sveriges yngste professor. Hans forskning vid Handelshögskolan i Stockholm beskrivs som okonventionell och utanför boxen, men så räknas han också som en av världens främsta i sitt forskningsfält. När Micael Dahlen inte forskar utforskar han genom sitt författarskap nextopier, rymdresor och existentiella frågor.

Varmt välkomna!
PS. Dagens sponsor är Freija, så Freijamedlemmar går gratis!

Vill du arrangera en Freijaträff?

Freija brukar ha mellan en och två Freijaträffar per månad under höst- och vårterminen där medlemmar kan visa upp sin verksamhet och dela med sig av sin kunskap. På träffarna nätverkar vi naturligtvis också förutom att vi har trevligt tillsammans.

De uppgifter som behövs innan en Freijaträff kan läggas in i kalendern är förutom datum, tid och plats en rubrik och lite kort info. Andra uppgifter som behövs är max antal som kan komma, vad kostnaden per person blir, samt om man får något att äta.

Om du är intresserad så kontakta styrelsen. Du kan också se på hemsidan vilka träffar som hunnit bekräftas och skrivits in i kalendern.
facebook instagram youtube facebook 
Freija, Roslagens företagarkvinnor
Email Marketing Powered by MailPoet