Freija, Roslagens företagarkvinnor, 35 år 1988-2023
tisdag 25 juli 2023

Hej Freija

Här kommer några ord från Freija mitt i sommaren, men om några dagar är ju sommarens sista månad här och sedan börjar höstterminen med Freijaträffar som vanligt igen.
I detta mail kommer också en påminnelse så att du inte missar att anmäla dig till lördagen den 9 september då vi tack vare flitiga Freijor har möjligheten att både visa upp oss själva och vår fina förening för allmänheten.

MEN... Lena N hälsar att de vill ha ett torg fullt av Freijor för att genomföra dagen - det ska synas att vi är många, inget glest befolkat torg tack!
Så passa på - till insats av några timmar och en hundring får du ett utmärkt nätverks- och marknadsföringstillfälle. Har du frågor - hör av dig till Lena på jilekonsult@gmail.com.

Var med och visa upp ditt företag på Stora Torget i Norrtälje lördagen 9 september!

Freija på Stora Torget i Norrtälje 9/9 2023
Bara Freijor så långt ögat når på Stora Torget i Norrtälje lördagen 9 september, det låter väl bra, eller hur? Lånade marknadsstånd kommer ställas upp men det finns plats också för några egna bord/stolar/bänkar. Vi tänker att ni som deltar marknadsför er allt ni kan, kör demonstrationer, bokar upp kunder, bjuder på smakprov, sjunger, dansar, masserar...

Ta tillfället i akt att marknadsföra dig samtidigt som vi nätverkar med varandra och allmänheten samt visar upp att vi är många kvinnor som har företag i kommunen.

Vi tar ut en liten kostnad för tillstånd mm på 100 kr/deltagare. Sista anmälningsdag är måndagen 31 juli och vi vill ha ett fullt torg för att genomföra dagen.

Freija tematräff 19/9: Kvinna mitt i livet och hormonerna. Vad händer i kroppen och vad kan du göra för att lindra klimakteriebesvär?

Gun-Britt Holmgren
Freijan Gun-Britt Holmgren från Hälsa Hela Livet bjuder in oss till en tematräff tisdagen den 19 september kl. 18 hos Nyföretagarcentrum på Kaserngatan 1 i Norrtälje.

Syftet är att öka kunskapen om vad det är som händer i kroppen när våra hormoner förändras, varför alla symtom uppstår och vad du kan göra själv för att lindra.

Gun-Britt berör fysiologi-menscykel-hormoner, symtom som kan uppstå i klimakteriet och varför de uppstår, vad du kan göra själv och hur du kan förhålla dig till denna fas i livet, samt hormonersättning och livsstilsrelaterade åtgärder.

Det blir förhoppningsvis mycket matnyttigt att få med sig för alla.
Alla kvinnor i alla åldrar är välkomna!

Det kostar 110 kr och du får förutom kunskaper och lite material från Gun-Britt också något lätt att stoppa i dig. Begränsat antal platser så först till kvarn gäller!
facebook instagram youtube facebook 
Freija, Roslagens företagarkvinnor
Email Marketing Powered by MailPoet