Freija, Roslagens företagarkvinnor, 35 år 1988-2023
torsdag 08 juni 2023

Hej Freija

Du har väl inte glömt att anmäla dig till Freijas sommarfest nästa vecka? Du behöver anmäla dig före: kl. 18.00 på söndag den 11 juni.
Sommarfest 2023 på Bergsstugan med 80-talstema

Freija medlemsmöte: Sommarfest och 35-årsjubileum med 80-talstema på Bergsstugan torsdag 15 juni

ÄNTLIGEN DAGS FÖR FREIJAS SOMMARFEST!
Varmt välkommen till Freijas sommarfest torsdagen den 15 juni på trevliga Bergsstugan! Tema 80-tal! Vi träffas kl. 18 och njuter tillsammans ett glas bubbel i minglet. Därefter dukar Bergsstugan upp en härlig italiensk buffé.

Freija har i år 35-årsjubileum och det uppmärksammar vi lite extra med att några av de Freijor som var med när det begav sig berättar historier från den tiden. Man får gärna vara med och skapa en känsla av 80-tal under kvällen genom att klä sig efter temat! (Givetvis frivilligt)

Vi kommer att få ett antal spännande presentationer från några av våra NYA Freijor och är du själv nybliven Freija och sugen på att hålla en kortare dragning får du gärna höra av dig till ordforande@freija.se så planerar vi in det.

Som vanligt kommer det hållas ett sommarlotteri där alla som vill gärna får skänka en present och därmed passa på att marknadsföra sig. Efter maten finns lyxiga 80-tals drinkar och annat smått och gott att beställa i baren.

Kostnad: 495 kronor per person.
I priset ingår välkomstbubbel med snacks, Bergsstugans italienska buffé, samt kaffe och chokladboll till dessert.

Anmälan görs här på vår hemsida (anmälan är bindande), maxantal är 70 personer så det är först till kvarn som gäller. Ange vid anmälan om du har allergier eller specialkost.

Sista anmälningsdag, kl. 18.00 på söndag 11 juni.

495 kr

Tack Janicke för en supertrevlig och lärorik kväll!

Torsdagen 1 juni 2023 så hade Freijan Janicke Blomsnes en Freijaträff där hon delade med sig av sina kunskaper kring självledarskap - något som alla egenföretagare har nytta av.

Det blev en härlig och givande kväll som de Freijor som var smarta nog att anmäla sig vittnade om.

💕 Vad vi Freijor är bortskämda med alla oss fantastiska kvinnor runt omkring oss! ☀️
Foto: Helen Sandberg.

Janicke hälsar och skickar tusen tack till de Freijor som kom och hon vill också passa på att tipsa om det Freija-erbjudande hon lagt upp i fb-gruppen - Ledarutbildning med vandring i Norge (sista anmälning 30/6).

Lite mer om Janicke: Medlem i Freija sedan förra året, 2022, och hon var också en av de första deltagarna i inkubatorsverksamheten Företagslabbet i Norrtälje. Janicke är ursprungligen från Norge och har bott i Sverige sedan 2010. Hon har jobbat inom olika ledarroller sedan hon var 20 och senaste rollen hon hade var som VD i XXL. Hon gick av den rollen i 2019 och har sedan dess satsat mer på personlig utveckling. Du kan läsa mer om hennes olika certifieringar etc på hennes webbplats, blomsnes.com.
facebook instagram youtube facebook 
Freija, Roslagens företagarkvinnor
Email Marketing Powered by MailPoet