Freija, Roslagens företagarkvinnor, 35 år 1988-2023
tisdag 30 maj 2023

Hej Freija

Hoppas du har det bra och hinner njuta av alla blommor och annat grönt som spirar. Sommaren närmar sig med stormsteg, nu på torsdag är det första juni och Freija genomför den sista tematräffen för denna säsong, Självledarskap med Janicke Blomsnes - bara en plats kvar, passa på att anmäla dig!
Två veckor senare så går den efterlängtade sommarfesten av stapeln på Bergsstugan. Härlig italiensk buffé, 35-årsjubileum med 80-talstema - det vill du väl inte missa!
Sommarfest 2023 på Bergsstugan med 80-talstema

Freija medlemsmöte: Sommarfest och 35-årsjubileum med 80-talstema på Bergsstugan torsdag 15 juni

ÄNTLIGEN DAGS FÖR FREIJAS SOMMARFEST!
Varmt välkommen till Freijas sommarfest torsdagen den 15 juni på trevliga Bergsstugan! Tema 80-tal! Vi träffas kl. 18 och njuter tillsammans ett glas bubbel i minglet. Därefter dukar Bergsstugan upp en härlig italiensk buffé.

Freija har i år 35-årsjubileum och det uppmärksammar vi lite extra med att några av de Freijor som var med när det begav sig berättar historier från den tiden.  Man får gärna vara med och skapa en känsla av 80-tal under kvällen genom att klä sig efter temat! (Givetvis frivilligt)

Vi kommer att få ett antal spännande presentationer från några av våra NYA Freijor och är du själv nybliven Freija och sugen på att hålla en kortare dragning får du gärna höra av dig till ordforande@freija.se så planerar vi in det.

Som vanligt kommer det hållas ett sommarlotteri där alla som vill gärna får skänka en present och därmed passa på att marknadsföra sig. Efter maten finns lyxiga 80-tals drinkar och annat smått och gott att beställa i baren.

Kostnad: 495 kronor per person.
I priset ingår välkomstbubbel med snacks, Bergsstugans italienska buffé, samt kaffe och chokladboll till dessert.

Anmälan görs här på vår hemsida (anmälan är bindande), maxantal är 70 personer så det är först till kvarn som gäller. Ange vid anmälan om du har allergier eller specialkost.

495 kr

Jannicke Blomsnes

Freija tematräff torsdag 1 juni – Självledarskap med Janicke Blomsnes

Freijan Janicke Blomsnes bjuder in oss till en temakväll där hon delar med sig av sina kunskaper om självledarskap – kanske det viktigaste ledarskapet vi har.
Janicke är certifierad coach med mångårig ledarerfarenhet, och med passion för att utveckla människor.

Dag/tid: Torsdagen den 1 juni, kl. 18.00-20.30
Plats: Företagslabbet, Kaserngatan 1, Norrtälje.

Självledarskap handlar om en djupare självkännedom och som igen kan bidra till att det blir lättare att ta ansvar för sig själv, ta hand om sig själv och sätta gränser.
Är vi bra på självledarskap står vi starkare i motgång och vi blir mer medvetna om vilka behov vi har för att hitta balans. Vi får förmågan att förstå våra tankar, känslor och handlingar på ett bättre sätt.
Under denna temakväll får du en insikt i några viktiga moment inom självledarskap samt att du får med dig konkreta verktyg om hur du kan växa i dig själv.

Tematräffen är kostnadsfri, men vi vill att du anmäler dig så att vi vet att alla får plats, först till kvarn gäller. Vi kommer inte att servera något att äta, så tipset är att du stoppar i dig något innan.
Välkommen!

0 kr

facebook instagram youtube facebook 
Freija, Roslagens företagarkvinnor
Email Marketing Powered by MailPoet