Freija, Roslagens företagarkvinnor, 35 år 1988-2023
fredag 26 maj 2023

Hej Freija

Äntligen är det dags för Freijas sommarfest och 35-årsjubileum med 80-talstema på Bergsstugan torsdag 15 juni kl. 18.00

Sommarfest 2023 på Bergsstugan med 80-talstema
Varmt välkommen till Freijas sommarfest torsdagen den 15 juni på trevliga Bergsstugan! Tema 80-tal! Vi träffas kl. 18 och njuter tillsammans ett glas bubbel i minglet. Därefter dukar Bergsstugan upp en härlig italiensk buffé.

Freija har i år 35-årsjubileum och det uppmärksammar vi lite extra med att några av de Freijor som var med när det begav sig berättar historier från den tiden. Man får gärna vara med och skapa en känsla av 80-tal under kvällen genom att klä sig efter temat! (Givetvis frivilligt)

Vi kommer att få ett antal spännande presentationer från några av våra NYA Freijor och är du själv nybliven Freija och sugen på att hålla en kortare dragning får du gärna höra av dig till ordforande@freija.se så planerar vi in det.

Som vanligt kommer det hållas ett sommarlotteri där alla som vill gärna får skänka en present och därmed passa på att marknadsföra sig. Efter maten finns lyxiga 80-tals drinkar och annat smått och gott att beställa i baren.

Kostnad: 495 kronor per person.
I priset ingår välkomstbubbel med snacks, Bergsstugans italienska buffé, samt kaffe och chokladboll till dessert.

Anmälan görs på vår hemsida freija.se (anmälan är bindande), maxantal är 70 personer så det är först till kvarn som gäller. Ange vid anmälan om du har allergier eller specialkost.

495 kr

facebook instagram youtube facebook 
Freija, Roslagens företagarkvinnor
Email Marketing Powered by MailPoet