Freija Roslagens företagarkvinnor
torsdag 04 maj 2023

Hej Freija

Här kommer en liten påminnelse från Freija till dig som inte redan gjort det; glöm inte skriva upp datumen i kalendern och anmäla dig till våra kommande Freijaträffar.
Hoppas vi ses!
Freijaträff med mingel hos Malin och Anki på Baroque Antik & Interiör

Freijaträff med mingel hos Malin och Anki på Baroque Antik & Interiör torsdagen den 11 maj kl. 18.00

Torsdagen den 11 maj kl. 18.00-20.30 så bjuder Freijorna Malin och Anki på Baroque Antik & Interiör in till en Freijaträff hos dem på Vegagatan 1 i Norrtälje.
Kostnad: 50 kr. Anmäl dig senast: tisdag 9 maj

Kom och mingla med oss på Baroque Antik & Interiör!

Vi kommer presentera vår verksamhet och servera bubbel med gott tilltugg. Under kvällen finns tillfälle för shopping med specialrabatter för alla Freijor.
Vi hoppas ni vill komma och nätverka med oss!
Varmt välkommen
Anki & Malin
Jannicke Blomsnes

Freija tematräff torsdag 1 juni kl. 18.00 -
Självledarskap med Janicke Blomsnes

Freijan Janicke Blomsnes bjuder in oss till en temakväll där hon delar med sig av sina kunskaper om självledarskap – kanske det viktigaste ledarskapet vi har.
Janicke är certifierad coach med mångårig ledarerfarenhet, och med passion för att utveckla människor.

Dag/tid: Torsdagen den 1 juni, kl. 18.00-20.30
Plats: Företagslabbet, Kaserngatan 1, Norrtälje.

Självledarskap handlar om en djupare självkännedom och som igen kan bidra till att det blir lättare att ta ansvar för sig själv, ta hand om sig själv och sätta gränser.
Är vi bra på självledarskap står vi starkare i motgång och vi blir mer medvetna om vilka behov vi har för att hitta balans. Vi får förmågan att förstå våra tankar, känslor och handlingar på ett bättre sätt.
Under denna temakväll får du en insikt i några viktiga moment inom självledarskap samt att du får med dig konkreta verktyg om hur du kan växa i dig själv.

Tematräffen är kostnadsfri, men vi vill att du anmäler dig så att vi vet att alla får plats, först till kvarn gäller. Vi kommer inte att servera något att äta, så tipset är att du stoppar i dig något innan.
Välkommen!
Bergsstugan, Norrtälje

Freija medlemsmöte: Sommarfest torsdagen 15 juni

Spar datumet!

Torsdagen den 15 juni 2023 så kommer Freija ha sin årliga sommarfest där vi Freijor träffas, har trevligt och nätverkar. I år kommer den gå av stapeln på Bergsstugan i Norrtälje.

Mer info kommer.
facebook instagram youtube facebook 
Freija, Roslagens företagarkvinnor
Email Marketing Powered by MailPoet